Irinel Columbeanu are datorii de 3 milioane euro la bancă! ”Columbeanitul” - pariul pierdut de fostul milionar

Irinel Columbeanu are o datorie totală de aproximativ 3.000.000 euro pe care trebuie s-o plătească în numle companiei pe care o deține.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Suma pe care Irinel Columbeanu o datorează în acest moment unei societăți bancare din România se ridică la aproximativ 3.000.000 euro. Banii provin de la un credit luat de omul de afaceri în numele companiei de betoane pe care a înființat-o cu mai mulți ani în urmă. Creditul a fost granantat de Columbeanu cu bunurile sale personale, iar în acest moment executorii sunt la ușa fostului milionar.

Irinel Columbeanu, datorii de 3 milioane euro la bancă! Povestea ”columbeanitului”

S-a scris mult despre problemele financiare pe care Irinel Columbeanu le are, că s-a mutat din palatul de la Izvorani și că are datorii la întreținere chiar și la apartamentul pe care l-a închiriat. De asemenea, s-a mai spus că Irinel a coborât din automobilele cu sute de cai putere pe care le deținea și merge acum cu o mașină ”populară”. Puțini și-au închipuit, probabil, la ce nivel se află datoriile lui Columbeanu.

Povestea începe undeva prin 2007, atunci când Irinel Columbeanu avea cam tot ce își dorea însă a vrut să rămână în istorie ca omul care a descoperit cimentul perfect. Columbeanu spunea atunci că a găsit o formulă care va revoluționa industria construcțiilor, numit generic ”columbeanit”. ”Se întărește rapid, iar timpul de uscare se poate regla”, spunea la vremea respectivă Irinel Columbeanu. În plus, noul ciment se putea turna la temperaturi mici și putea fi amestecat cu polistiren pentru a deveni termoizolant. La lansare, Columbeanu a ridicat un turn de 5 metri în 3 ore și jumătate.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Situație penibilă pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că era... blocat în trafic

Citeste si: Irinel Columbeanu, sărac lipit pământului! Nu mai are bani nici de întreținere. Ce sumă trebuie să plătească ca să nu rămână fără apă caldă

Citeste si: Monica Gabor a scandalizat tot internetul după ce l-a pupat pe gură pe fiul lui Mr. Pink

Irinel Columbeanu, datorii de 3 milioane euro la bancă! Executarea silită, împotriva milionarului și a firmei sale

Milionarul a investit atunci o sumă mare în achiziționrea unei fabrici la Târgu Cărbunești, însă investiția nu s-a dovedit a fi una profitabilă. În plus, doi ani mai târziu a venit și criza care a lovit puternic sectorul construcțiilor în România. Încetul cu încetul, Columbeanu n-a mai putut să-și plătească ratele, iar în 2012 s-a întocmit primul dosar de executare silită împotriva firmei afaceristului (care a și intrat în insolvență) și implicit asupra acestuia.

Au urmat o serie de contestații în instanță, ultima soluționată anul acesta, în martie, la Judecătoria Buftea. Zarurile par însă aruncate pentru Irinel Columbeanu, pentru care vremurile în care era cel mai excentric milionar al României sunt demult apuse.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum arăta Monica Gabor în adolescență! Fotografia pe care o vrea ștearsă cât mai repede

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au împăcat! Cum au fost surprinși afaceristul și iubita cu 40 de ani mai tânără

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Monica Gabor şi Mr. Pink se folosesc de imaginea Simonei Halep în afacerea cu băuturi energizante! Cum a ajuns Simona să fie asociată cu licoarea pe bază de ginseng!

Ce a făcut Anamaria Prodan în sprijinul lui Reghe, după ultimele rezultate obținute de Al Wasl: ”Asta este viața antrenorilor”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies