Situație penibilă pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că era... blocat în trafic

Irinel Columbeanu a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că a rămas blocat în trafic!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Irinel Columbeanu a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că a rămas blocat în trafic. Informația, extrem de simpatică, de altfel, a ieșit la iveală odată cu motivarea sentinței din luna ianuarie, în procesul în care Irinel a cerut numirea unui lichidator pentru firma pe care o deținea alături de fosta lui soție, Monica Columbeanu Media SRL.

Irinel Columbeanu, proces cu Monica Gabor: moment penibil în instanță

”Reclamantul prin avocat, solicită acordarea unui termen în vederea audierii reclamantului, acesta neputând fi prezent la acest termen de judecată, întrucât este blocat în trafic.

fara descriere

Instanța constată că niciunul din cei doi asociați nu s-au prezentat în vederea audierii, deși au fost legal citați în acest sens, astfel încât, în baza art. 262 alin 2 C__, va proceda în continuare la soluționarea cauzei”, se arată în documentul redactat de grefierul de la Tribunalul București.

Cu alte cuvinte, Irinel Columbeanu a ratat procesul cu Monica din cauza faptului că era blocat în trafic, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat în alte vremuri, când omul de afaceri conducea mașini cu sute de cai putere și își trimitea bodyguarzii într-o altă mașină, în calitate de antemergători.

fara descriere

Citeste si: Tatăl Monicăi Gabor e în pragul disperării! Grav bolnav, Emil Gabor a fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriile de 9.000 euro EXCLUSIV

Citeste si: Divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a făcut-o pe ea “regină”, iar pe el „cerșetor”! Monica trăiește ca o prințesă în vila de 7 milioane  de dolari din Malibu, iar el a ajuns să stea cu chirie într-un apartament din Colentina! FOTO

Citeste si: Irinel Columbeanu, fără bani și cu datorii la întreținere, s-a mutat cu chirie în Colentina: "A sunat-o pe Monica să-i ceară un împrumut..."

Irinel Columbeanu, blocat în trafic. Monica nu i-a răspuns la mesaje

fara descriere

De altfel, ratarea procesului cu Monica Gabor este cea mai mică problemă în acest moment pentru Irinel Columbeanu. Milionarul are probleme financiare grave și s-a văzut nevoit să părăsească ”palatul” de la Izvorani pentru a se muta la bloc, în București. Inițial, el s-a mutat cu chirie într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei, însă se pare că a fost nevoit să plece și de aici din cauza datoriilor acumulate la chirie. În prezent, Irinel s-ar fi mutat într-un cartier modest, departe de pretențiile pe care acesta le avea odinioară.

fara descriere

Una peste alta, Irinel a avut câștig de cauză în procesul cu Monica Gabor, în sensul că judecătorii au admis cererea afaceristului de a numi un lichidator pentru firma dizolvată, âinând cont că aceasta mai are încă datorii. Avocatul lui Columbeanu a despus la dosar o serie de e-mailuri pe care afaeristul i le-a trimis fostei lui soții, stabilite în SUA, pentru a lămuri situația cu firma, mesajele rămânând însă fără răspuns.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate