Ispita Bianca Pop îi promite ”hau-hau, mau-mau” lui Jador! ”I-am zis că-i fac 2-3 copii”

Ispita Bianca Pop l-a anunțat că Jador că-l așteaptă o noapte lungă, cu mult ”hau-hau, mau-mau”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Bianca Pop îl avertizează pe Jador să se pregătească pentru o întâlnire privată, care se va lăsa cel mai probabil cu o noapte fierbinte. Ispita de pe insulă i-a transmis fostului concurent de la ”Puterea Dragostei” să se pregătescă pentru că vrea ”să-i facă 2-3 copii”.

Ispita Bianca Pop, întâlnire fierbinte cu Jador! ”E băiat cuminte, caracter”

”Jos pălăria pentru Jador. Caracter, băiat cuminte, finuț... Păi n-am avut timp să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim... I-am zis că-i fac 2-3 copii, oho...”, i-a transmis Bianca Pop lui Jador într-un live pe un cont de socializare.

În aceeași filmare, Bianca vorbește și despre Culiță Sterp, pe care are să fie supărată, deși nu este foarte clar de ce. Doar că... ”hau-hau, mau-mau”.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Ispita Bianca Pop, întâlnire fierbinte cu Jador! Nu-l suportă pe Culiță

”... că n-are caracter, că m-am supărat pe el și că dacă vrea ... mea... Cred că a uitat cine sunt eu. Și zice Culiță, păi da, tu ești șefa României. Păi normal că sunt, fă!... La mine nu comentează nimeni, fă, așa să știți! Mau-mau! Poți să fii vedetă, să fii cine vrei tu... poți să fii vedetă, dacă vreau să-ți dau la..., îți dau. Așa că, Culiță Sterp, mau-mau, no me interesa cine sei tu, pentru că eu sunt hau-hau, mau-mau și lumea fuge de mine pentru că sunt nebună”, a mai spus Bianca Pop.

Citeste si: Ispita Bianca Pop șochează din nou! Mesaj tranșant pentru femei: „O să am propriul iubit și...”

Citeste si: Controversata Bianca Pop și-a umilit mama! Declarații incredibile ale ispitei

Citeste si: Ispita Bianca Pop l-a disperat pe fiorosul Ciprian Pian! ”Nu mai suna, nu mai vorbi de mine”! Bruneta i-ar fi fost amantă acum un an

Citeste si: Ispita Bianca Pop l-a disperat pe fiorosul Ciprian Pian! ”Nu mai suna, nu mai vorbi de mine”! Bruneta i-ar fi fost amantă acum un an

Ispita Bianca Pop, întâlnire fierbinte cu Jador! Abia s-a despărțit de logodnic

Bianca Pop a reușit în ultima perioadă să creeze extrem de multe valuri, ea punându-se rău cu mai mulți interlopi din Capitală. Ispita a fost dată afară dintr-un restaurant de lux din Capitală și dintr-un hotel de la Mamaia pentru că nu a avut cu ce să plătească, deși cu câteva zile înainte săunea că nu iese din casă fără 1.000 euro. Nu în utlimul rând, ea a anunțat că se căsătorește cu Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul, pentru ca două zile mai târziu acesta s-o părăsească.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate