Ispita Bianca Pop se laudă cu teancuri de bani, dar se înghesuiește să prindă reducerile! Avem DOVADA

Ispita Bianca Pop a șocat lumea mondenă de la noi cu declarațiile pe care le-a făcut, lăudându-se cu sumele mari de bani pe care îlși permite să le cheluiască pe ținute despre care susține sus și tare că nu sunt ”fake”.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

”Eu nu ies din casa dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma.

Dacă n-am cash atât nu ies din casă", a declarat Bianca Pop la TV. Plecată de la vârsta de 19 ani de acasă, orădeanca în vârstă de 29 ani, a mărturisit că talentul și șmecheria sunt lucrurile cele mai importante care au ajutat-o în viață: "Am plecat de acasă la 19 ani, am cunoscut persoane care nu trebuia să le cunosc, am ajuns pe unde am ajuns, am urcat frumos pe o scăriţă, aşa, şi mi-au făcut talentul. Alo, doi-zece, doi-zece", a spus ea.

Citeste si: Schimb de replici între Cristina Ich și Bianca Pop, după ce ispita a spus că nu iese din casă fără 1.000 de euro în portofel: „Prostia nu are limite!”

Citeste si: Ispita Bianca Pop, adevărul despre relația ei cu interlopul Ciprian Pian: „Totul a fost o regie pentru televiziune”

Citeste si: Maria Ilioiu a făcut-o praf pe Bianca Pop, din nou! ”Efectele Cernobîlului”

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Doar că, de fapt, lucrurile par să nu stea chiar așa, iar ”talentul” și ”șmecheria” ei sunt doar o poveste care să ”dea bine la presă”. Nu de altceva, dar, de curând, plecată peste hotare, acolo unde credea că este ferită de privirile indiscrete ale oamenilor, Bianca Pop și-a făcut ”talentul” într-unul dintre magazinele cotate ca fiind, cel puțin, ieftine. ”Când a văzut că sunt reduceri s-a repezit la haine în disperare. Îl trăgea pe iubitul ei după ce și îl folosea de cuier. Adică, deși se laudă că poarte doar haine de firmă, era într-un magazin din care s eîmbracă cei care nu au resusrse financiare prea mari și, mai mult, se uita doar la cele de la reduceri. Săracul de iubit, era deja atât de obosit că nu se mai ținea pe picioare. Au luat cred că haine cu kilogramul, iar apoi, la casă se căutau de bani, deși suma nu depășea câteva zeci de euro. Nu o mie, ci sub 100. Abia au plătit totul...”, ne-a spus în exclusivitate cel care a filmat momentul și care ne-a trimis imaginile cu pricina.

De altfel, pare-se, Bianca Pop, după ce a pretins că s-a iubit cu un interlop celebru, iar apoi a rectificat susținând că a fost doar de ochii presei, a plecat cu iubitul ei în Germania, pentru câteva zile de relaxare. Acesta din urmă, un tânăr din Brașov, pare să încerce să se ridice la ”nivelul” pretențiilor brunetei care s-a făcut remarcată la ”Insula Iubirii”, motiv pentru care a și dus-o în străinătate.

Ispita Bianca Pop, scandal cu Maria Ilioiu, colega ei de la ”Insula iubirii”

”Bunul simț și educația, vor învinge întotdeauna... Dragilor, m-am dus în această seară la emisiune, băgându-mă intenționat în troaca cu porci, cu un sigur scop. Pentru că totuși, sunt conștientă că doar discutând cu această non-valoare agramată, m-am coborât... Dar am vrut neapărat să vedeți exact caracterul acestei florărese, de unde se explică clar comportamentul ei de "tarabă"... Pentru că ea este genul de om pe care trebuie să-l cunoști foarte bine că să-ți displacă... Acum înțeleg de ce unele animale își mănâncă copii... 😅 Seară frumoasă. Vă iubesc, oameni frumoși. Am râs foarte mult zilele astea... Sper că și voi”, a fost postarea Mariei Ilioiu după discuția avută cu Bianca Pop, inflamțând și mai mult spiritele, făcând-o pe brunetă să explodeze de nervi.

”Este șocant cum ea mă denigrează și încearcă să-și spele imaginea pe spatele meu, deși este mai rău ca mine de o sută de ori! Hai să fim realiști, și-a făcut un magazin cu hăinuțe vintage din care credeți că se poate întreține o femeie cu pretențiile ei?! Sunt curioasă... chiria unde locuiește din ce o plătește sau a spațiului unde are magazinul??!!! Este simplu de făcut un calcul... Eu nu vreau să par o femeie independentă! Eu am avut iubiți OFICIALI, foarte geloși, care nu m-au lăsat să muncesc... Dar ea ce a avut??? Hai să fim realiști... Știm bine cu toții cum stau lucrurile! Pot și eu oricând să îmi fac un site online sau un magazin cu hăinuțele mele pretinzând că sunt o femeie independentă! Știți vorba aia... hoțul strigă hoții!!!”, a fost replica Biancăi Pop, ispita fiind scoasă din minți de felul în care a fost ironizată de Maria Ilioiu.

 

Ispita Bianca Pop s-a contrat și cu Răzvan Botezatu

”Auzi la ea, e puțină suma... Fir-e-ai al... Auzi! Ai uitat când mâncai fasole, făăăă?”, au fost cuvintele lui Răzvan Botezatu care au aprins spiritele în lumea vedetelor. Pentru că, așa cum era de așteptat, Bianca Pop nu a ezitat să îi sară la beregată fostului prezentator tv, atacându-i orientarea sexuală. ”Îmi e milă de el... ea. Când nu mai apăru la TV și ești ”disperat” să încasezi un ”bănuț” de pe youtube. Îți recomand să ”muncești” nu să vb despre mine... Sau... mai bine pt că ”te ajut” să câștigi un ”ban pe youtube” să îmi dai ”procent”... Stai că ”nu” poți să mă ”plătești în procente” pt că ”esti mort de foame, SĂRĂCIE”. Hai PA... Nu își dau numele că nu știu dacă ești ”suflător în ceafă sau mușcător de perne””, este postarea, la care am păstrat ortografia originală, făcută de Bianca Pop, ilustrând-o cu o fotografie cu Răzvan Botezatu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit: Ambiţia noastră este...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Daniela Crudu, batjocorită de un artist. „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies