Maria Ilioiu a făcut-o praf pe Bianca Pop, din nou! ”Efectele Cernobîlului”

Războiul dintre Maria Ilioiu și Bianca Pop, două dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”, continuă. Și nu doar la televizor, acolo unde încearcă să fie civilizate, ci și în mediul online, acolo unde nu mai este loc de.... amabilități.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

După ce s-au atacat reciproc, acuzându-se de toate relele din lume, dar ”cu perdea”, fiind la TV și supuse normelor CNA, ispitele Bianca Pop și Maria Ilioiu și-au continuat războiul și în mediul online, având postări pe conturile lor de socializare care mai de care mai dure.

Citeste si: Circ total cu ”ispitele”! Divele Maria Ilioiu și Bianca Pop s-au încăierat și sunt la un pas de crimă: ”Doar discutând cu această non-valoare agramată m-am coborât în troaca cu porci”

Citeste si: Cea mai sexy ispită, show total într-un club! A arătat cum reușește să îi înnebunească pe bărbați

Citeste si: Sexy-Ispita Maria Ilioiu și-a prezentat iubitul! Cine e bărbatul care i-a sucit mințile: ”Este o iubire toxică”

Iar Maria Ilioiu, chiar dacă pare un îngeraș de fată, pare să fie o diavoliță când se supără pe cineva. Iar de această dată i-a căzut drept victimă fosta ei colegă din emisiunea ”Insula Iubirii”, Bianca Pop, o ispită care în ultima vreme s-a ținut doar de declarații care mai de care mai controversate. Iar în ultima ei postare, ispita Maria Ilioiu a făcut-o praf pe brunetă, începând să îi critice întâi formele, iar apoi intelectul... Astfel, după ce i-a comparat sprâncenele cu un limacșii, Maria Ilioiu a decis să o ironizeze pe alte subiecte. ”Diseară va fi la National Georgraphic... Se discută despre efectele Cernobîlului. (...) Este dovada vie, sau mă rog, aproape vie, că nu te poți juca cu iradiațiile (sic!, n. red.)”, a notat Maria Ilioiu pe contul ei de socializare, iar într-o altă postare a explicat de ce este ea convinsă că bruneta care i-a fost colegă în emisiune nu este la nivelul inteligenței sale.

De alfel, Maria Ilioiu a tot explicat de ce se ceartă cu bruneta și a mai făcut-o praf și cu alte ocazii. ”Bunul simț și educația, vor învinge întotdeauna... Dragilor, m-am dus în această seară la emisiune, băgându-mă intenționat în troaca cu porci, cu un sigur scop. Pentru că totuși, sunt conștientă că doar discutând cu această non-valoare agramată, m-am coborât... Dar am vrut neapărat să vedeți exact caracterul acestei florărese, de unde se explică clar comportamentul ei de "tarabă"... Pentru că ea este genul de om pe care trebuie să-l cunoști foarte bine că să-ți displacă... Acum înțeleg de ce unele animale își mănâncă copii... 😅 Seară frumoasă. Vă iubesc, oameni frumoși. Am râs foarte mult zilele astea... Sper că și voi”, a fost postarea Mariei Ilioiu după discuția avută cu Bianca Pop, inflamțând și mai mult spiritele, făcând-o pe brunetă să explodeze de nervi. ”Este șocant cum ea mă denigrează și încearcă să-și spele imaginea pe spatele meu, deși este mai rău ca mine de o sută de ori! Hai să fim realiști, și-a făcut un magazin cu hăinuțe vintage din care credeți că se poate întreține o femeie cu pretențiile ei?! Sunt curioasă... chiria unde locuiește din ce o plătește sau a spațiului unde are magazinul??!!! Este simplu de făcut un calcul... Eu nu vreau să par o femeie independentă! Eu am avut iubiți OFICIALI, foarte geloși, care nu m-au lăsat să muncesc... Dar ea ce a avut ??? Hai să fim realiști... Știm bine cu toții cum stau lucrurile! Pot și eu oricând să îmi fac un site online sau un magazin cu hăinuțele mele pretinzând că sunt o femeie independentă! Știți vorba aia... hoțul strigă hoții!!!”, a fost replica Biancăi Pop, ispita fiind scoasă din minți de felul în care a fost ironizată de Maria Ilioiu.

Ispita Bianca Pop s-a contrat și cu Răzvan Botezatu

”Auzi la ea, e puțină suma... Fir-e-ai al... Auzi! Ai uitat când mâncai fasole, făăăă?”, au fost cuvintele lui Răzvan Botezatu care au aprins spiritele în lumea vedetelor. Pentru că, așa cum era de așteptat, Bianca Pop nu a ezitat să îi sară la beregată fostului prezentator tv, atacându-i orientarea sexuală. ”Îmi e milă de el... ea. Când nu mai apăru la TV și ești ”disperat” să încasezi un ”bănuț” de pe youtube. Îți recomand să ”muncești” nu să vb despre mine... Sau... mai bine pt că ”te ajut” să câștigi un ”ban pe youtube” să îmi dai ”procent”... Stai că ”nu” poți să mă ”plătești în procente” pt că ”esti mort de foame, SĂRĂCIE”. Hai PA... Nu își dau numele că nu știu dacă ești ”suflător în ceafă sau mușcător de perne””, este postarea, la care am păstrat ortografia originală, făcută de Bianca Pop, ilustrând-o cu o fotografie cu Răzvan Botezatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate