Îți vine să plângi! Ce avea Luiza Melencu în camera ei: icoane, Arsenie Boca și jucării de pluș

Luiza Melencu era o tânără extrem de credincioasă, cel puțin asta reiese din felul în care își aranjase camera.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Luiza Melencu, victima lui Gheoghre Dincă, avea multe icoane, de toate dimenisunile, în camera ei. Tânăra avea, de asemenea, o fotografie a lui Arsenie Boca, considerat un sfânt de lumea ortodoxă, dar și o imagine decupată care reprezintă ”Cina cea de taină”.

fara descriere

Camera Luizei Melencu era una modestă, zugrăvită în mov, în mijlocul căreia se afla un pat plin cu jucării din pluș. Lângă acesta, o masă și un scaun, ambele acoperite cu pleduri iar pe jos un covor de țară.

Luiza păstra în cutie o jucărie interactivă

fara descriere

Luiza nu se depărtase prea mult de vârsta copilăriei, dovadă fiind faptul că, în loc să-și lipească afișe sau fotografii cu artiști preferați, ea avea multe fotografii cu cățeluși simpatici. La loc de cinste se afla jucăria ei preferată, ținută încă în cutie: maimuțica Moki – o jucărie interactivă care se mișcă, râde chicotește și ”răspândește bucurie” (cum spun producătorii ei) atunci când o atingi la subtraț sau o gâdili.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ în dosarul lui Gheorghe Dincă. ”A început să plângă când a mărturisit că le-a ucis pe fete! De Alexandra i-a fost milă, dar Luiza l-a umilit”

Citeste si: ȘOCANT! Fiul lui Gheorghe Dincă  s-a automutilat! Bărbatul a venit în fața anchetatorilor cu buza spartă chiar de el? ”A vrut să sensibilizeze autoritățile”

Citeste si: ȘOC TOTAL în cazul lui Dincă! Fiica lui a luat decizia să plece din țară! ”Nu mai rezistă” EXCLUSIV

În rest, Luiza avea mult fotografii cu ea , una cu mama ei și alta cu bunicii, păstrate în apropierea icoanelor. Undeva la semi-înălțime – un televizor cumpărat probabil cu banii primiți de la mama ei, care a lucrat în străinătate până la momentul în care ea a dispărut.

fara descriere

Imaginile sunt preluate din emisiunea ”Dispăruți fără urmă: cazul Luiza Melencu”, realizat de TVR1. În centrul imaginii apare mama Luizei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate