Iubire cu parafă de la notar! Alex Bodi și Bianca au semnat un contract prenupțial înainte să se căsătorească! Dezvăluirea momentului după divorț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în fața notarului, în urmă cu două zile, semn că cei doi s-au pus de acord asupra condițiilor despărțirii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Ceea ce nu se știa până acum este că înainte să se căsătorească, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ajuns tot în fața notarului, însă scopul a fost acela de a încheia un contract prenupțial. Omul de afaceri s-a asigurat astfel, încă de la început, că își va pune la adăpost averea în cazul unui final nefericit al mariajului care, la acea vreme, părea să reziste mulți ani.

Moda contractelor prenupțiale este una relativ nouă în România, însă reprezintă un lucru obișnuit în străinătate. Acesta se încheie nu doar în cazurile în care unul dintre parteneri este de alt nivel social față de celălalt ci și în ce în care ambii soți sunt bogați. În acest fel, ei au siguranța că fiecare rămâne stăpân pe ceea ce a avut înainte de căsătorie, în cazul unui evenutal divorț.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre blonda care a inflamat lucrurile în mijlocul divorțului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi!

Citeste si: Alex Bodi, declarații în exclusivitate despre motivele divorțului de Bianca Drăgușanu. A recunoscut că a înșelat-o

Citeste si: Ce a făcut Bianca Drăgușanu imediat după ce a semnat actele de divorț

Mariaj cu năbădăi între Bianca și Bodi

În cazul Biancăi și al lui Bodi, cei doi au fost oricum destul de puțin timp căsătoriți, nu au copii și nici prea multe lucruri de împărțit. Faptul că el este mai bogat decât ea este vizibil cu ochiul liber, însă și Bianca are propriile afaceri care îi aduc venituri rezonabile.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat marți, după un mariaj scurt și încordat. Vedeta l-a acuzat pe afacerist că a fost agresiv, a chemat inclusiv poliția, însă niciodată nu a mers mai departe în demersul său (de exemplu să solicite un ordin de protecție). Interesant este că la final, tot Alex Bodi a fost cel care a cerut divorțul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi: „M-am grăbit!” Primele declarații

În plin divorț, Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi pe Instagram! Încă o aluzie la aventurile afaceristului

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

ULTIMA ORĂ! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează din nou! Avem declarații în exclusivitate despre scandalul momentului!

Motivul pentru care Alex Bodi a fugit la Monte Carlo după scandalul uriaş cu Bianca Drăguşanu şi soacra sa! S-a dus la o petrecere de botez la care şi Bianca trebuia să participe!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies