Iubita Faimosului Yamato, goală pușcă pe Internet! Imagini prea fierbinți cu Miruna

Iubita Faimosului Yamato Zaharia, Miruna, a reușit, zilele trecute, ”să dea foc” contului ei de socializare cu o serie de imagini cât se poate de fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Miruna, o domnișoară cât se poate de atrăgătoare, nu pare să fie deloc inhibatî când vine vorba de ședințele foto, iubita Faimosului Yamato Zaharia dovedind și că are cu se să se... laude.

Citeste si: Yamato Zaharia știe ce le lipsește Faimoșilor de la Survivor! ”E singura lor șansă”

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, zile de coșmar! Iubita lui cea sexy a ajuns, de urgență, la spital și a fost operată

Citeste si: Bombă în showbiz! Am aflat cu cine se iubește în secret unul dintre Faimoșii de la Exatlon!

Iar zilele trecute, Miruna a decis să arate tuturor cât este de norocos Yamato Zaharia. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, focoasa șatenă s-a lăsat fotografiată goală pușcă, într-o ipostază artistică, una care să incite doar imaginația celor care o admiră și să îl facă pe Tyamato Zaharia unul dintre cei mai invidiați români. Fotografia, un a alb-negru, o arată pe Miruna purtând doar o pereche de cizme înalte, acoperindu-și sânii – bine augmentați în cabinetele unuor esteticieni – cu mâna.

Evident, aprecierile au început să curgă, toată lumea admirând curajul de a poza goală al Mirunei și, normal, formele perfecte pe care le-a afișat cu atât de multă generozitate.

fara descriere

Faimosul Yamato Zaharia şi Miruna s-au despărţit înainte de plecarea lui la Exatlon

Înainte de a pleca la Exatlon, în Republica Dominicană, Faimosul Yamato Zaharia a luat o decizie dificilă. Mai exact, el a hotărât să se despartă de iubita lui, alături de care fusese timp de opt luni. Motivul, ne-a explicat pe atunci, era legat de perioada lungă pe care urmau să o petreacă despărţiţi, împreună luând decizia de a vedea, în momentul în care luptăroul se va întoarce din Republica Dominicană dacă se mai pune problema unei relaţii între ei.

”Eu şi Yamato am luat o pauză în relaţia noastră, încă de acum două luni şi o să vedem ce o să fie când vine de acolo. L-am felicitat şi i-am urat succes în competiţie şi atât. În momentul ăsta nu avem o relaţie. Şi corect ar fi să nu mai apară nimic despre mine şi despre viaţa mea privată având în vedere că eu nu mai sunt cu el”, ne-a spus, imediat după ce au apărut respectivele imagini în spaţiul public, Miruna, încercând să protejeze imaginea Faimosului Yamato Zaharia.

fara descriere

Yamato Zaharia și Miruna s-au împăcat

Mai exact, acum câteva luni, Yamato Zaharia și Miruna, o domnișoară extrem de atrăgătoare, au decis să își mai dea o șansă, motiv pentru care formează, din nou, un cuplu. Iar asta, în ciuda scandalurilor care au avut loc în presă, apărute din cauza ocupației Mirunei din trecut. Iar reîntâlnirea lor pare să fi lăsat în urmă tot ceea ce s-a petrecut, negativ, între Yamato Zaharia și Miruna, amândoi părând că se bucură la maximum de relația pe care o au. Cu toate acestea, pare-se, cei doi au decis ca relația lor să fie reluată și să se dezvolte încet, încercând să fie cât mai discreți și să nu se afișeze la evenimente împreună, preferând să se bucure de momente de liniște.

”Am reluat legătura cu Miruna. Nu sunt foarte multe de spus acum, suntem în faza de început, ne reconstruim relația. Oricum, ne place amândurora să fim discreți, așa că tot ce pot să spun este că, acum, totul este frumos între noi. Lasăm lucrurile să meargă și vom vedea ce se va întâmpla între noi, nu ne grăbim deloc”, ne-a spus Faimosul Yamato Zaharia, despre relația cu Miruna, în exclusivitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate