Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba, în urmă cu câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba, ea postând recent o fotografie din care se poate observa că Irina Tănase şi-a vopsit părul şi s-a tuns. Ea a renunţat la părul şaten pe care îl avea de câţiva ani şi a trecut la un blond deschis, aşa cum se poate vedea din selfie-ul făcut în maşină şi postat pe Instagram. (vezi cum ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş)

Citeste si: Ce a făcut de Revelion Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Citeste si: Liviu Dragnea, primul interviu din spatele gratiilor. „Poate e oportun acum, după Crăciun”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Ce mananca in puscarie, de Craciun, Radu Mazare

Noua imagine a Irinei apare în contextul în care magistrații instanței supreme au fost așteptați să se pronunțe, marți,cu privire la recursul în casație formulat de fostul lider PSD Liviu Dragnea îndosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare. Curtea Supremă a respins, însă, recursul în casație depus de fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea, care a cerut să-i fie anulată sentinţa. Decizia este definitivă.

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba. Dragnea e de 8 luni în penitenciar

Liviu Dragnea a spus, săptămâna trecută, în fața magistraților de la instanța supremă, că a apelat la recurs în casație deoarece de opt luni se află în spatele gratiilor deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar: „Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet”

“Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (...) Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus fostul lider PSD în fața instanței supreme. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluiri neașteptate! Cu cine s-a sfătuit Liviu Dragnea în secret înainte de a cere să fie eliberat!

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, apel disperat! Cere 2,1 milioane de dolari pentru bebeluș

Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul de când acesta e la închisoare? Irina Tănase a recunoscut că e adormită în timpul zilei: “Este atât de greu”

Liviu Dragnea, mesaj din pușcărie! Primul mesaj de când a fost arestat! „De dragul tău am sacrificat tot!”

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies