Iulia Albu a vorbit despre lucrul care ar fi putut să-i salveze viața designerului Răzvan Ciobanu! De ce nu purta centură

Celebra Iulia Albu a vorbit despre lucrul care ar fi putut să îl salveze pe Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață, în jurul orei 7, într-un accident de mașină cumplit.

Celebrul designer se întorcea de la un festival celebru de la malul mării. Nu se cunoaște încă circumstanțele exacte care i-au adus moartea.

Creatoarea de modă Iulia Albu a vorbit despre lucrul care ar fi putut să îi salveze viața designerului Răzvan Ciobanu. Totul se rezumă la centura din mașină, cea care a fost constituită tocmai pentru a crea siguranță șoferilor.

„Știu că nu purta niciodată centura, este un lucru pe care toţi apropiaţii îl ştim. Îl deranja dintr-un motiv medical”, a explicat Iulia Albu, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Declarațiile halucinante ale proprietarei mașinii pe care Răzvan Ciobanu o conducea! ”Să vedem cine o să mă despăgubească”

Citeste si: Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Citeste si: Când va fi înmormântat designerul Răzvan Ciobanu! Unde va fi depus trupul lui

Răzvan Ciobanu, înmormântat fără slujbă?! Anunțul șocant al unui preot

"Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare. Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești”, a spus preotul pentru huff.ro.

Poziția oficială a BOR

Biserica Ortodoxă Română a exprimat un punct de vedere oficial după decarația preotului.

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea. E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta. Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor”,a declarat un oficial din partea Patriarhiei pentru Fanatik.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate