Jador, afaceri de zeci de mii de euro cu un candidat la primăria Ștefănești! Cum l-a dat cântărețul de gol pe politician!

Jador a băgat câteva zeci de mii de euro în buzunarul unui candidat la primăria comunei Ștefănești de Jos, județul Ilfov.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Jador
Jador se mută la vilă


In articol:

Dezvăluire incredibilă făcută de Jador, aproape fără voia lui. Noua senzație a manelelor a contribuit la bunăstarea unuia dintre candidații la primăria comunei Ștefănești de Jos, județul Ilfov.

Jador a cumpărat terenul de casă de la un candidat

Jador a cumpărat, recent, un teren în această localitate, acolo unde vrea să-și construiască o casă și unde va fi vecin cu Adrian Minune. Cel care i-a vândut terenul în schimbul unei sume de câteva zeci de mii de euro este nu doar un simplu afacerist ci unul dintre candidații la alegerile locale ce vor avea loc peste mai puțin de o săptămână.

jador
Jador are mașină scumpă

Dezvăluirea a fost făcută de Jador aproape involuntar. El a sunat la cabinetul notarial la care s-a perfectat tranzacția pentru a întreba de ce nu a fost emisă intabularea. Pentru că angajata notariatului nu părea că-și amintește de el ca și client, Jador a început să-i dea detalii despre vânzător. Așa a ajuns să-i spună femeii că cel care i-a vândut terenul ”vrea să fie primar”. Din fericire, Jador s-a oprit la timp, așa că numele acestuia a rămas secret. Nu că prespectivul candidat ar avea ceva de ascuns, doar că la prima vedere, nici unul dintre cei care se luptă pentru biroul de primar la Ștefănești nu apare în declarația de avere ca un mare proprietar de terenuri.   

Toată discuția a fost însă înregistrată și dată pe post de postul de televiziune carerealizează un reality show despre viața lui Jador.  Iată cum s-a desfășurat discuția dintre Jador și angajata notariatului.

Citeste si: Jador, implicat într-un accident rutier. Bolidul de lux al manelistului a fost lovit de o dubă: ”Mașina era distrusă”

Citeste si: Brigitte Pastramă, furată de una dintre angajatele sale. Afacerista, foc și pară: ”Vă rog să mă ajutați”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, declarații neașteptate despre relația cu Jador: „A fost în capul lui!”

Jador: E un băiat care vrea să ajungă primar la Ștefănești

Angajată: Birou Notarial, bună ziua.

Jador: Sărut mâna, Dumitrache Remus mă numesc, am fost acum vreo lună la dumneavoastră, am semnat niște acte cu un pământ și nu mi-a venit intabularea. Puteți să-mi spuneți de ce?

Angajată: Sigur nu v-a venit sau atunci nu venise pentru că ați sunat prea devreme sau ceva?

Jador: A trecut o lună de zile deja, aproximativ...

Angajată: Trebuie să mă uit și eu pe mapă... În ce localitate, vă rog?

Jador: Din Ștefănești de Jos, dar cred că mă știi... Ești din birou, de acolo, de la notar?

Angajată: Da, dar nu mai țin mine, dacă am discutat cu dumneavoastră, pentru că discut cu foarte mulți clienți. Imediat mă uit, da?

Jador: Am înțeles că băiatul care mi-a vândut terenul a fost colegul dumneavoastră sau ceva de genul ăsta, sau... nu știu dacă vorbesc cu ”tine”.

Angajată: Ăăăăă.... spuneți-mi numele, că nu...

Jador: Nu știu, știu că vrea să fie primar la Ștefănești....

Angajată: Imediat!...

Jador: Nu mai contează, dacă a venit intabularea, e bine.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador și Bogdan Mocanu, împreună la competiția din Asia? Primele reacții ale fanilor

Jador a reușit să rămână fără carnet nu doar o dată, ci chiar de două ori! „Cum să-i iei permisul unui...”

Fructul adorat de copii care te scapă de kilogramele în plus și îți crește imunitatea: Iată cum trebuie consumat pentru rezultate maxime

Lino Golden, confundat cu Selly! Ce s-a întâmplat cu vedeta la un magazin din București?

Jador a dezvăluit cum a făcut să fie atât de îndrăgit de profesori, pe timpul facultății: „Colegii mei toți știau că eu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies