Jador aruncă bomba despre Bogdan Mocanu! De ce nu vrea să cânte de fapt concurentul de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu și Jador sunt prieteni buni, iar în ultima perioadă cei doi au fost și împreună la concerte.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În ultima perioadă, Bogdan Mocanu face bani din invitații în diverse cluburi, unde este MC la evenimente.

Bogdan Mocanu este pasionat de desen și ar putea să devină tatuator. Dezvăluirea a fost făcută de Jador în urmă cu puțin timp, când a vorbit despre talentul muzical al lui Bogdan.

fara descriere

”Am făcut o melodie cu Bogdan Mocanu. I-am făcut damblaua, dar Bogdan nu e cântăreț. A zis că dacă nu are înclinații, nu se bagă să cânte. Bogdan se bagă doar unde e bun! Bogdan e super bun la tatuat”, a dezvăluit Jador.

Puțini sunt cei care își amintesc de faptul că Bogdan Mocanu încă din primele zile în casa Puterea Dragostei sezonul 1 a avut un conflict cu Bianca, după ce acesta a încercat să facă un gest romantic și i-a desenat chipul. Abia venit în casă, Bogdan i-a dăruit Biancăi Comănici un desen pentru care a mărturisit că a stat treaz aproape toată noaptea.

fara descriere

Bianca nu a fost însă prea încântată de desenul primit, considerând că Bogdan i-a făcut portretul cu scopul de a aduna voturi de la susținătorii ei. ”Nu am încredere în el, nu vreau să-l cusosc”, a spus Bianca, la câteva zile după ce Bogdan a intrat în casa de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Citeste si: Bogdan Mocanu, exces de furie la Puterea Dragostei din cauza Andrei Volos! S-a ajuns la acuzații dure

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, enervat la culme de Mariana: „Măi femeie, du-te de aici”. Mocanu a recurs la cuvinte grele

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Bogdan Mocanu despre relația cu Roxana de la Puterea dragostei! ”Pe cât de mare a fost scânteia dintre noi, pe atât de tare a usturat despărțirea” EXCLUSIV

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei și-a dezvoltat talentul la pictura în spital

Bogdan a avut în copilărie un episod traumatizant care i-a declanșat de altfel și diabetul. Atunci a stat o perioadă lungă în spital și atunci, spune Bogdan, și-a dezvoltat talentul la pictură. Apoi, a mers  la Arte plastice la Liceul Pedagogic Bârlad. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate