Simina de la Puterea Dragostei nu se mai ascunde! Cât de mult i-a crescut burtica de gravidă

Simina de la Puterea Dragostei a ieșit în oraș cu foștii concurenți. S-a îmbrăcat în rochie și i s-a văzut burtica de gravidă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

zanoaga si simina

Simina de la Puterea Dragostei și Alex Zănoagă au rămas împreună și după ce au ieșit din emisiune, deși mulți nu le dădeau nicio șansă. Nu doar că formează un cuplu fericit, dar vor deveni și părinți. După ce s-a speculat mult pe marginea subiectului, frumoasa brunetă a recunoscut că este însărcinată.

alex zanoaga si simina puterea dragostei

Recent, Simina a ieșit în oraș cu alți foști concurenți de la Puterea Dragostei. Bruneta nu s-a chinuit să-și ascundă burtica, ci a ales să poarte o rochiță galbenă și a lăsat să se vadă cât de mult i-a crescut.

simina

Simina de la Puterea dragostei a povestit la Teo Show despre felul în care decurge sarcina. ”Nu am pofte, iar Alex este mereu aproape, are grijă de mine când îmi este rău. Mângâie burtica în fiecare zi. În plus, mă încurajeză, fiindcă acum mă afectează cam orice. Oamenii mă judecă. Alții mă încurajează, mă felicită. Cine nu are copii, nu știe ce înseamnă. Acum mă afectează cam orice”, a spus fosta concurentă. 

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, enervat la culme de Mariana: „Măi femeie, du-te de aici”. Mocanu a recurs la cuvinte grele

simina puterea dragostei

Simina de la Puterea dragostei a ales nașul bebelușului ei! Este un bun prieten de familie

WOWbiz.ro avea să dezvăluie în premieră și ce sex va avea bebelușul cuplului, după ce prietenii au ”dat tot din casă”! ”Simina va avea un băiețel, exact ce și-a dorit. La ultimul control avut zilele trecute, la ecografia făcută de medici, Siminei s-a spus clar că fătul se dezvoltă normal, arată bine, este în grafice, iar pe imagini, i s-a putut vedea și sexul copilului”, au dezvăluit apropiații cuplului Loica-Zănoagă!

Cum nu îi place să piardă timpul, Simina de la Puterea dragostei a ales nașul bebelușului ei. Aceleași surse au dezvăluit că unul dintre părinții spirituali ai băiețelului va fi nimeni altul decât Raju, un fost concurent din show-ul amoros prezentat de Andreea Mantea, și totodată, un foarte bun prieten de familie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate