survivor romania
Jador de la Survivor România 2021

Vedete

Jador de la Survivor România 2021, poveste de viață emoționantă! Faimosul a compus o piesă despre greutățile vieții: „Am plecat de jos...”

Jador de la Survivor România, dezvăluiri emoționante despre copilăria sa.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cuncurenți de la Survivor România 2021. Artistul a ajuns la un nivel profesional foarte înalt, însă nu a uitat niciodată de unde a plecat. Atitudinea lui ușor arogantă este doar un scut față de cum este adevăratul Jador. Artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre viața sa, în episodul din această seară.

„Afișez o față de macho, însă nu sunt așa deloc. E doar o frustrare din copilărie. Eram brunețel și toate fetele m-au dat la o parte.

Când am devenit mai mare mi-am dat seama că nu sunt chiar urâțel. E o frustrare a mea asta, mă dau la toate fetele, însă eu vreau doar una. Vreau doar una, dar nu o găsesc. Eu eram mic, mama și tata erau și ei copii. M-au educat cum au putut, însă nu era îndeajuns. Eu l-am cunoscut pe tata, ca om, acum 5-6 ani. Eu știam că am tata, dar era mai mult plecat cu munca. El muncea pe 5 lei pe zi ca să mă țină în școală.

Tata mi-a promis că-mi cumpără bicicletă când iau premiul I. Am luat mai mulți ani la rând până când și-a permis. Erau zile în care nu își permitea să-mi cumpere o înghețată și îmi explica faptul că leul ala e pentru pâine. Eu mă văd un om super simplu, care fuge de sărăcie, nu care vrea să facă bani. Care vrea să fie cel mai bun în muzică, asta e scopul meu în viață”, a povestit Jador, la Survivor România.

survivor romania
Jador de la Survivor România 2021, declarații emoționante despre viața sa[Sursa foto: Captura Video]

Jador a plecat de jos și a ajuns exact unde și-a dorit: „Muzica pentru mine este rampa de lansare”

Jador a luptat toată viața sa pentru a își depăși condiția. El a fost primul din familia sa care a luat BAC-ul și a intrat și la facultate. Peroada studenției a fost foarte dificilă pentru artist, care s-a simțit discriminat de ceilalți colegi.

Citeste si: Georgiana Lupu cântă la Survivor România! Jador, reacție șocantă la adresa Faimoasei: „Ăsta râde de mine și...”

„Eram cel mai rău dintre verișori, oaia neagră a familiei, dar am fost primul care a luat BAC-ul, am intrat la facultate. Mi-a fost greu rău, am fost foarte discriminat de oameni, am fost dat la o parte, din cauza la culoare. Munceam 8 ore pe zi, înjurat de aștia din industria muzicală. Nu voia nimeni să mă ajute de nimic, toți voiau să tragă pe mine. Munceam 8 ore jumătate pe zi și mergeam și 5 ore la facultate, aveam ambii părinți bolnavi de cancer.

Muzica pentru mine este rampa de lansare, senzația de sătul, de apreciere, de succes, mama mândră de mine, o viață mai buna, o casă, familie, tot, muzica înseamnă tot”, a adăugat Jador.

survivor romania
Jador, la Survivor România 2021[Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Jador a compus o piesă despre viața sa! Artistul a cântat-o la Survivor România

Experiențele prin care a trecut l-au ajutat pe Jador să ajungă persoana care este în prezent. Faimosul a dezvăluit, la Survivor România 2021, care a compus o piesă în care se regăsește și urmează să fie lansată.

„Cel mai mult mă regăsesc într-o melodie pe care urmează să o lansez. Care sună cam așa:"Mama mi-a spus mereu capul sus! Tu, baiatul meu, ai multe de spus! Am plecat de jos, am și râs am și plâns.

Știu că a fost greu, dar uite unde am ajuns!"Aici mă regăsesc cel mai mult”, a mărturisit Jador de la Faimoși.