Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei! Pe cine a adus din Turcia: „N-am agățat femei, dar...”

Chiar dacă ne aflăm încă în pandemie, Jador continuă să aibă succes cu piesele scoase și concertele.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei!


In articol:

Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei! Jador a reușit să devină într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai ascultați artiști din România. Manelistul lansează melodie după melodie și tot mai mulți artiști vor să colaboreze cu el. Sâmbătă, 11 iulie, Jador a avut un concert la Bacău și a anunțat pe Instagram că nu vine singur, ci cu un coleg din Turcia.

Jador a fost acompaniat de un saxofonist, pe care manelistul susține că l-a „agățat” din Turcia, chiar dacă la Puterea dragostei nu și-a găsit nicio fată cu care să formeze o relație și cu care să se întoarcă acasă.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? Primele declarații oficiale despre relația cu Iancu! ”Vorbim de două săptămâni”

Citeste si: Liviu Guță, mesaj neașteptat pentru Jador: „Orice succes nu durează o veșnicie”. Cum a reacționat manelistul

Citeste si: Jador și-a dat arama pe față! Ce a putut spune despre relația cu Georgiana: „Mie îmi plac mai multe fete”

„În seara asta la Bacău am adus pe cineva din Turcia! N-am plecat cu mâna goală de la Puterea dragostei. N-am agățat eu femei, dar l-am agățat pe Guiunay. Abia aștept să ne vedem la Bacău!”, a declarat Jador la InstaStory.

Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei!

Ella varsă lacrimi amare pe piesa lui Jador

Dansând alături de Gabriel, Ella a fost surprinsă plângând pe o piesă compusă de fostul său, Jador. Fete au vrut să-i sară în ajutpor, Gabriel a continuat să o țină de mână și să danseze încet cu ea. Lacrimile i-au fost surprinse umplându-i ochii iar fetele o întrebau ce s-a îmtâmplat. (Citeste si: Cati bani facea Bogdan Mocanu cu Jador in numai 3 zile? "Lumea nu stie")

”Am plâns așa...e..” a fost singura explicație a Ellei.

”E ciudat să plângi pe melodia fostului tău”, spune Andreea Pirui, fiindu-i alături Ellei în momentul greu. 

Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei!

Chiar și Marius a părut afectat! Nu știm exact dacă a plâns sau doar își ducea mâna la ochi, însă Andreea a observat imediat, reacționând cu întrebarea: ”Marius, plângi și tu?!”

”Plânge, plânge!” ”Face mișto!” ”Ee, are o ceapă lângă el”. Au fost comentariile celorlalți din casa Puterea Dragostei. Să fi fost oare și Marius afectat de cele întâmplate?

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate