Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot: „Încearcă mulți să-l copieze. O să vină el să...”

În casa Puterea dragostei, concurenții au început să se certe. În timp ce în casa băieților continuă distracția, în casa fetelor au apărut criticile.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

În casa Puterea dragostei, concurenții au început să se certe. În timp ce în casa băieților continuă distracția, în casa fetelor au apărut criticile.

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot
Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot


In articol:

Scandalurile continuă în casa Puterea dragostei! Cearta a pornit între Ligi, Andreea Pirui și Ligi, care au început să se lege de aspectul fizic. În acest conflict au intervenit Turcu și Cătălin.

După mai multe replici acide, în casa băieților, concurenții au început să arunce cu bani și să danseze, sub ochii celorlalțai.

În casa fetelor, întreaga scenă nu a fost privită cu ochi buni. Ei susțin că Turcu și Cătălin încearcă să copieze stilul lui Jador de a face glume, dar nu le iese.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, atac la adresa colegilor de competiție! A făcut dezvăluiri halucinante despre Cătălin, Turcu și Andy

Citeste si: Împăcare bombă! Jador de la Puterea Dragostei a recunoscut totul: „Îmi doresc să mai fiu cu ea!”

Citeste si: Cătălin de la Puterea dragostei, acuzat că a ucis trei oameni într-un accident: "Nu este el". Imagini de la locul faptei

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Ligi: Eu mă bucur că fac chestiile astea pentru că se fac de râs. Ei cred că sunt șmecheri, dar se fac de râs. E de plâns așa ceva...
Livian: Faci o ieșire d-asta, cu caterincă, dar să fie faină, nu așa...
Ligi: Încearcă mulți să-l copieze pe Jador la caterinca pe care o are, dar trebuie să te naști cu hazul ăla. Dacă nu te naști, ești un fake obosit.

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot
Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot

Ella a mărtusit să Jador s-ar putea întoarce în emisiune: ”O să vină el...”

Ligi, Andreea Pirui, Bianca și Livian povesteau cum speră ca jador să se întoarcă în emisiunea, pentru a le arăta băieților cum se face o glumă. Ella a mărturisit că Jador s-ar putea întoarce în emisiune.

Pirui: Lui Cătălin îi e cel mai ciudă pe Jador!
Ella: Normal! Ce m-as bucura să vină...
Ligi: Ce mi-ar plăcea să vină Jador să le explice cum ar trebui să fie făcute niște glumițe
Ella: O să vină el, stai liniștită! 

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot
Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot

Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

Jador a comentat aseară într-un vlog înregistrările care au apărut în spațiul public în urma unei discuții dintre Andi, Cătălin și Turcu.

„Și-au cerut scuze de la mine pentru că știau că o să primească mesaje de la voi, cei are mă urmăreați și o să le spuneți cuvinte urâte”, a început Jador să povestească în vlogul lui. 

Jador a explicat că a primit un mesaj de la Bianca Comănici un mesaj prin care îi transmitea că băieții din casa Dragsotei își cer scuze pentru uvintele urâte.

„Am apreciat foarte mult că și-a cerut scuze băiatul. Am vrut să ies când am văzut videoclipurile respective cu părerea lor despre mine, când mă înjurp, dar am zis că nu mai fac că băieții și-au asumat, și-au cerut scuze.

Relația mea cu băieții din clanul ăsta. Turcu este un băiat foarte mult. Eu am cunoscut o altfel de latură atunci când eram în emisiune. Am vorbit niște chestii de băieți. Chiar l-am învățat.

Cătălin: după ce am ieșit din casă i-am invitat pe toți băieții, din prietenie, pentru că mi-am petrecut ultimul an din viață la Puterea Dragostei, i-am invitat pe toți și am luat de băut, am băut cu băieții acolo, am încercat să îmi deschid sufletul înaintea lor, să-i sfătuiesc pe fiecare în parte ce să facă. I-am zis chiar și lui Cătălin, că Ella îl plăce: Dacă te combini cu Ella și te comportți frumos tu poți câștiga. Și acum o să sculy voalele băieților.”, a spus Jador. (Citeste si: Veste neașteptată la Puterea dragostei! Doi concurenți s-au împăcat: „Îl vreau”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Se dau 180 de lei lunar. Cine poate primi banii chiar de luna asta

Cea mai bună zacuscă cu ciuperci din lume! Rețeta pe care trebuie să o încerci în această iarnă

Săptămâna luminată. Tradiții și superstiții întâlnite în această perioadă

Lygia Alexandrescu, sfaturi esenţiale pentru masa de Paşte! "Este important să eşalonăm meniul"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies