Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot: „Încearcă mulți să-l copieze. O să vină el să...”

În casa Puterea dragostei, concurenții au început să se certe. În timp ce în casa băieților continuă distracția, în casa fetelor au apărut criticile.

Autor: C.G.

In articol:

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot
Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot

Scandalurile continuă în casa Puterea dragostei! Cearta a pornit între Ligi, Andreea Pirui și Ligi, care au început să se lege de aspectul fizic.

În acest conflict au intervenit Turcu și Cătălin.

După mai multe replici acide, în casa băieților, concurenții au început să arunce cu bani și să danseze, sub ochii celorlalțai.

În casa fetelor, întreaga scenă nu a fost privită cu ochi buni. Ei susțin că Turcu și Cătălin încearcă să copieze stilul lui Jador de a face glume, dar nu le iese.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, atac la adresa colegilor de competiție! A făcut dezvăluiri halucinante despre Cătălin, Turcu și Andy

Citeste si: Împăcare bombă! Jador de la Puterea Dragostei a recunoscut totul: „Îmi doresc să mai fiu cu ea!”

Citeste si: Cătălin de la Puterea dragostei, acuzat că a ucis trei oameni într-un accident: "Nu este el". Imagini de la locul faptei

Citeste si: „Nu, te rog!”. Incident revoltător într-un parc din Ilfov! Doi minori au fost umiliți și agresați fizic de un adolescent. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe Internet- kanald.ro

Citeste si: „Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale- stirileprotv.ro

Ligi: Eu mă bucur că fac chestiile astea pentru că se fac de râs. Ei cred că sunt șmecheri, dar se fac de râs. E de plâns așa ceva...
Livian: Faci o ieșire d-asta, cu caterincă, dar să fie faină, nu așa...
Ligi: Încearcă mulți să-l copieze pe Jador la caterinca pe care o are, dar trebuie să te naști cu hazul ăla.

Dacă nu te naști, ești un fake obosit.

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot
Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot

Ella a mărtusit să Jador s-ar putea întoarce în emisiune: ”O să vină el...”

Ligi, Andreea Pirui, Bianca și Livian povesteau cum speră ca jador să se întoarcă în emisiunea, pentru a le arăta băieților cum se face o glumă. Ella a mărturisit că Jador s-ar putea întoarce în emisiune.

Pirui: Lui Cătălin îi e cel mai ciudă pe Jador!
Ella: Normal! Ce m-as bucura să vină...
Ligi:  Ce mi-ar plăcea să vină Jador să le explice cum ar trebui să fie făcute niște glumițe
Ella: O să vină el, stai liniștită! 

Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot
Jador se întoarce la Puterea Dragostei? Ella a mărturisit tot

Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

Jador a comentat aseară într-un vlog înregistrările care au apărut în spațiul public în urma unei discuții dintre Andi, Cătălin și Turcu.

Citeste si: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro

Citeste si: Detalii șocante ies la iveală despre gestul de o cruzime ieșită din comun al lui Daniel Balaciu față de Dana Roba- radioimpuls.ro

„Și-au cerut scuze de la mine pentru că știau că o să primească mesaje de la voi, cei are mă urmăreați și o să le spuneți cuvinte urâte”, a început Jador să povestească în vlogul lui. 

Jador a explicat că a primit un mesaj de la Bianca Comănici un mesaj prin care îi transmitea că băieții din casa Dragsotei își cer scuze pentru uvintele urâte.

„Am apreciat foarte mult că și-a cerut scuze băiatul. Am vrut să ies când am văzut videoclipurile respective cu părerea lor despre mine, când mă înjurp, dar am zis că nu mai fac că băieții și-au asumat, și-au cerut scuze.

Relația mea cu băieții din clanul ăsta. Turcu este un băiat foarte mult. Eu am cunoscut o altfel de latură atunci când eram în emisiune. Am vorbit niște chestii de băieți. Chiar l-am învățat.

Cătălin: după ce am ieșit din casă i-am invitat pe toți băieții, din prietenie, pentru că mi-am petrecut ultimul an din viață la Puterea Dragostei, i-am invitat pe toți și am luat de băut, am băut cu băieții acolo, am încercat să îmi deschid sufletul înaintea lor, să-i sfătuiesc pe fiecare în parte ce să facă. I-am zis chiar și lui Cătălin, că Ella îl plăce: Dacă te combini cu Ella și te comportți frumos tu poți câștiga. Și acum o să sculy voalele băieților.”, a spus Jador.( Citeste si: Veste neașteptată la Puterea dragostei! Doi concurenți s-au împăcat: „Îl vreau”)

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Săptămâna luminată. Tradiții și superstiții întâlnite în această perioadă

Lygia Alexandrescu, sfaturi esenţiale pentru masa de Paşte! "Este important să eşalonăm meniul"

„Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale

Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?

„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

În ce stare se află acum make-up artistul Dana Roba după ce a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei: "Să spună o rugăciune, este suficient”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies