Jador și Lavinia, un nou posibil cuplu la Puterea Dragostei! "Există chimie, au vorbit prin mesaje"

Mary este de părere că Jador și Lavinia se plac și că este foarte posibil ca cei doi să fie un nou cuplu în casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Între Jador și Lavinia cred că există o chimie încă dinainte să vină Jador, pentru că ei au mai vorbit prin mesaje și se vede acolo puțin, se tachinează foarte mult și așteptăm și noi... nu știu", a spus Mary în această ediție a show-ului Puterea Dragostei.

Jador și Lavinia s-au strâns foarte romantic în brațe în ediția de azi a show-ului și chiar au părut că s-au pupat pe gură.

Lavinia a fost în cochetări cu Hamude atunci când a intrat în casa Puterea Dragostei, însă cei doi nu au format un cuplu.

fara descriere

De partea cealaltă Jador a fost cu Simina, care acum formează un cuplu cu Alex Zănoagă. După reintrarea în casa Puterea Dragostei, Jador și Simina s-au tot contrat, intervenind, desigur, și actualul iubit al Siminei, Alex Zănoagă.

Jador a recunoscut că încă mai are sentimente pentru Simina, însă a spus că el nu va mai forma un cuplu cu ea, indiferent ce ar fi, chiar dacă ea s-ar despărți de Alex Zănoagă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate