Lacrimi și emoție la Survivor România. Războinicul Emanuel și-a revăzut mama: „Era tot ce aveam nevoie. Îi mulțumesc că s-a născut și că e mama mea”

Războinicul Emanuel a avut parte de o revedere emoționantă cu mama lui, în ediția de luni, 18 mai, a competiției Survivor România.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Lacrimi și emoție la Survivor România. Războinicul Emanuel și-a revăzut mama: „Era tot ce aveam nevoie. Îi mulțumesc că s-a născut și că e mama mea”


In articol:

Emanuel și Lola sunt primii finaliști ai competiției Survivor România. După ce și-au câștigat locul în marea finală, cei doi războinici au mai primit un premiu care i-a emoționat până la lacrimi. Și-au revăzut mamele, după multe luni în care au fost doar cu gândul alături de acestea.

Războinicul Emanuel și-a revăzut mama

Războinicul Emanuel a izbucnit în lacrimi imediat ce a revăzut-o pe femeia care i-a dat viață. Cu lacrimi în ochi, tânărul a ținut să îi spună mamei lui că este frumoasă, iar după aceea i-a dat vestea cea mare și a anunțat-o că a intrat în finala competiției. Reacția mamei a fost emoționantă. Femeia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și l-a felicitat pe băiatul ei.

„Prima mea reacție nu a fost să îi transmit că sunt în finală, ci să îi spun cât de frumoasă e, pentru că mă bucură să văd că este frumoasă și că exprimă bunătate. Mă bucură că ea e mama mea”, a spus Emanuel.

Emanuel: Știi ce am mai câștigat pe lângă premiul ăsta să sun acasă, să vorbesc cu tine? Am intrat în finală, mamă.

Mama: Știam, știam, știam! 

Emanuel: Ți-am zis că o să reușesc. 

Mama: Uite, mai am o bucurie. Vine Leo. 

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Citeste si: Iulian Pîtea șterge pe jos cu Emy Alupei! O mincinoasă! ”A crezut că a scăpat basma curată și a reușit să ne manipuleze pe noi toți încât să aruncăm cu noroi în Iancu că este escroc sentimental”

Citeste si: Lola și Emanuel, primii finaliști Survivor România

Lacrimi și emoție la Survivor România. Războinicul Emanuel și-a revăzut mama: „Era tot ce aveam nevoie. Îi mulțumesc că s-a născut și că e mama mea”e

Emanuel: Ce e cu lănțicul ăla de la gât?

Mama: E lănțicul tău. Am vrut să fiu alături de tine.

Emanuel: Știu. Bravo. Uite și eu mi-am făcut niște coliere aici. Am și un inel din scoică. Eu o să trebuiască să închid, dar sunt foarte fericit că te-am văzut și că am vorbit cu tine. Era tot ce aveam nevoie, să te văd. 

Mama: Știu că vei fi învingător. Te pup. Ai grijă. Sunt aici și ești aici. Să nu uiți.

„Cu toate că sunt în finală, competiția încă nu s-a sfârșit. S-ar putea să mai am trasee. O să mai am de supraviețuit votului publicului, dar conversația cu mama m-a încărcat atât de mult. Era tot ce aveam nevoie încă de la începutul competiției. Mă tot gândeam la ea.

M-am bucurat foarte tare să o văd. Aș fi vrut doar să îi mulțumesc că sunt aici, pentru că a avut grijă de mine și de fratele meu, pentru toată încrederea pe care mi-a oferit-o toată viața. În primul rând, să îi mulțumesc că s-a născut ea, că practic așa am apărut și eu”, a declarat Emanuel imediat după ce și-a revăzut mama.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate