Larisa de la ”Puterea Dragostei”, disperată fără Adrian: ”Așteptarea trebuie să se termine” | DECLARAȚII EXCLUSIVE

Larisa, blondina care a făcut senzație în casa ”Puterea Dragostei” și Adrian, concurentul pentru care are sentimente și care încă este în reality-show, au, așa cum recunosc și ei, o relație, dar, din păcate, nu se pot bucura de ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Larisa, eliminată din emisiune în urmă cu ceva timp, îi duce dorul lui Adrian, concurent încă în show-ul ”Puterea Dragostei„ și simte că a ajuns la capătul puterilor fără el.

Citeste si: Adrian de la ”Puterea Dragostei” reacție ȘOCANTĂ. ”Pedepsit” de Hamude și bătut cu făină de fete, a spart ușa și s-a umplut de sânge! ”Am dosare penale la poliție”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de durere! ”Mi-a murit în brațe”

Citeste si: Cutremur TOTAL la Puterea Dragostei! Jador, ameninţat şi înjurat de Adrian după ce a vorbit cu Larisa! A început un scandal MONSTRU! EXCLUSIV!

”Ținând cont că am trecut printr-o pierdere extrem de dureroasă (de curând, bunicul Larisei de la ”Puterea Dragostei” a murit, n. red) mi-aș fi dorit foarte mult să îl am pe Adrian lângă mine. Ar fi fost, cu adevărat, un sprijin pentru mine. Îmi este foarte greu acum. De altfel, am slăbit în ultima vreme vreo 7 kilograme, iau vitamine, dar fără niciun efect. Mă topesc pe picioare”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa.

Mai mult decât atât, recunoaște Larisa, blondina este decisă să facă în așa fel încât să se bucure de relația pe care o are cu Adrian de la ”Puterea Dragostei”. ”Așteptarea trebuie să se termine, într-un fel sau altul. Ori mă duc eu acolo, ori se întoarce el aici. Amândoi simțim că altfel nu se mai poate, ne e greu unul fără celălalt”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

În altă ordine de idei, Larisa de la ”Puterea Dragostei” mai are și un alt motiv de supărare: contul ei de Instagram i-a fost spart și a fost nevoită să își facă altul.

 

 

Adrian și Larisa de la ”Puterea Dragostei” își fac declarații de dragoste

Adrian și-a recunoscut, de curând, sentimentele pentru blondină. ”O aștept pe Larisa în casa ”Puterea Dragostei”. Îmi este extrem de dor de ea și de toate conversațiile pe care le aveam față în față. Eu fac tot posibilul ca Larisa sa se întoarcă în casa și pun pe toată lumea să o voteze. Nu am cu cine discuta aici, vreau sa port discuții inteligente. Și, da! Vreau sa formez un cuplu cu ea. Vreau să o iubesc foarte mult pe femeia asta. Votați Larisa!”, ne-a spus, în exclusivitate, Adrian de la ”Puterea Dragostei”. ”Îl vreau lângă mine, de aceea tot sper că mă voi întoarce acolo. Din  ceea ce văd, el se chinuiește să iasă din casă, să se întoarcă la mine. Dar, oricum ar fi, noi vom avea răbdare și vom vedea în ce se va transforma relația pe care o avem”, ne-a mai spus, în exclusivitatre, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate