Laura Cosoi a recunoscut că s-a luptat cu depresia: „Nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri”

Laura Cosoi a vorbit deschis despre lupta cu depresia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Laura Cosoi este o femeie frumoasă, o soție fericită și o mămică extrem de mândră de copilul ei. Blondina pare să aibă o viață perfect, dar chiar ea a povestit că în viața ei au fost și momente dificile.

fara descriere

Laura Cosoi a povestit că s-a luptat, la un moment dat, cu depresia.

„Nu am dormit o noapte și o zi și când am ajuns după-amiază în București, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Și nu m-a auzit sau a plecat pur și simplu fără să-mi ia bagajul și am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simțeam pur și simplu că, în momentul ăla, mor. Și că nu poți face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună și Matei, eu mă aruncăm pe geam. De frică”, a scris Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp, pe blogul ei personal.

Citeste si: Declarații șocante ale criminalului de la Săpoca: ”Am crezut că sparg păpuși...”! Continuarea e cutremurătoare

Citeste si: Unchiul Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

Citeste si: Zeci de copii, duși la cerșit de părinți în Costinești. Dorm pe cartoane și așteaptă înfometați mila oamenilor, timp de ore întregi

fara descriere

„Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine”, a adăugat ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate