Vlăduţa Lupău a fost o studentă de nota 10 şi a încasat un premiu uriaş pentru activitatea ei academică! A absolvit Facultatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară!

Vlăduţa Lupău a fost o studentă de nota 10, fiind recompensată pentru performanţele şcolare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Vlăduţa Lupău a fost o studentă de nota 10, iar prestaţia sa pe băncile facultăţii a fost remarcată. În 2013, un mare producător de bere din Cluj-Napoca a oferit premii de excelență, în valoare de cţte 1.000 de lei, primilor 10 studenți care s-au remarcat în cadrul celor mai importante universități clujene, în anul universitar 2012-2013. (vezi cum arată iubita blondă a lui Armin Nicoară)

Citeste si: Vlăduța Lupău, prima reacție după ce Leo de la Strehaia a confirmat relația ei cu saxofonistul Armin Nicoară! „Ce mă distrez!”

Citeste si: Asta îi mai lipsea acum! În mijlocul scandalului cu tentă sexuală, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!

Citeste si: Totul despre relația dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău! ”Sută la sută au făcut-o” EXCLUSIV

“Selecția acestora este facută de către universitățile partenere luând în considerare atât activitatea academică a studenților, cât şi anumite criterii sociale. Premiile de Excelență recompensează studenţii performanți care au obţinut medii între 9,58 și 10 în cadrul anului universitar precedent: Bursasiu Dan și Moisescu Ada Corina (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), Fodor Nicoleta, Faur Sabin, Man Sorin Nicu și Tokes Timea (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca), Vlăduța Lupău și Kiraly Zoltan (Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară)”, s-a anunţat.

fara descriere

Vlăduţa Lupău a fost o studentă de nota 10. A absolvit facultatea în 2015 

Vlăduţa Lupău a absolvit facultatea în 2015, dar nu a apucat să profeseze în domeniu pentru că s-a dedicate carierei de cântăreaţă de muzică populară. Vlăduța Lupău a ajuns în prim-plan recent, după ce Armin Nicoară, saxofonistul ei, a spus că ar fi avut o relație cu frumoasa cântăreață, lucru însă infirmat de ea. ”Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru Cancan. Vlăduța Lupău a fost apărată de soțul său, Adrian Rus, care a afirmat că are încredere deplină în ea, printr-un mesaj dur trimis pe pagina lui de Facebook a lui Armin Nicoară.

”Bă baiatule, termina cu circul asta ieftin pe care îl faci. Nu a ridicat nimeni pe nimeni, pur și simplu nu mai cântați împreună. De ce trebuie să vă faceți unul pe altul în toate felurile când nu demult erați prieteni? Referitor la relația voastra, nu mai fi penibil cu poveștile cu relație secreta. Sincer acum, ce relație puteai să ai tu cu ea. Te-am primit la mine în casă, ai mâncat cu mine la masă, te-am luat peste tot și acum suni la presa doar ca să apari și tu? Va râde lumea, scandal de doi lei. Dacă vrei să spui adevărul, spune lumii că tu ești îndrăgostit de ea și că i-ai spus tatălui tău că nu poti trăi fără ea, asta după ce ea mereu te-a privit ca pe un frate, iar eu la fel. Pot să pun conversația cu tatăl tău când a spus asta despre tine. E urât ce faceți tu și ea, ați fost colegi (...)”, este mesajul scris de Adrian Rus.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate