Vedete

Legătura secretă dintre Alex de la Puterea Dragostei și Răzvan, cel mai nou concurent! O fotografie din trecut a apărut pe internet

Alex de la Puterea Dragostei și Răzvan, cel mai nou concuernt, se cunosc din România. Cei doi ieșeau împreună înainte de a intra în casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Alex de la Puterea Dragostei și Răzvan, cel mai nou concurent, se cunosc din România și, mai mult decât atât, sunt și prieteni. Cei doi nu au dezvăluit în emisiune faptul că au o relație apropăiată, dar o fotografie din trecutul lor a apărut pe internet. În imagine pot fi văzuți Alex Zănoagă, fratele lui și Răzvan.

Se pare că înainte de a intra în casa Puterea Dragostei, Răzvan petrecea în cluburi alături de Alex Zănoagă. Cel mai probabil, ei s-au cunoscut prin intermediul ispitei George, fratele lui Zănoagă, având în vedere că Răzvan a fost un fel de ghid pentru ispitele masculine de la showul din Thailanda. El a păstrat legătura cu mai multe persoane pe care le-a întâlnit acolo.

Citeste si: Chinul prin care a trecut soția lui Cabral la naștere! Andreea Ibacka și-a dorit să nască natural: „M-au mutat de urgenţă la sala de operaţii”

Citeste si: Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi! Cristi "Spaidăr" l-a lovit pe medicul ginecolog din cauza blondei!

Citeste si: Avem cele mai sexy imagini cu Plușica! Cum arată în costum de baie cea mai senzuală concurentă de la Puterea Dragostei!Fotografiile care vor incendia Internetul! Frumoasa a făcut o ședință foto extrem de fierbinte special pentru WOWbiz.ro

Răzvan de la Puterea Dragostei, noul concurent din casă

Cum a intrat în casa de la Puterea Dragostei, Răzvan le-a mărturisit fetelor că a fost căsătorit 9 ani și că are doi copii din fosta lui relație. Fetele nu au fost prea încântate de această veste, multe spunând că nu vor un iubit care să aibă copii.

Răzvan este un bărbat căruia îi place să meargă la sală, trupul său bine lucrat arătând multele ore de sport zilnic făcut de el. De altfel, și la Puterea Dragostei, după ce se termină filmările, Răzvan își petrece mult timp cu Hamude în sala de sport.

Galerie foto