Legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie! Marea actriţă a fost readusă pe scena teatrului preferat de regizorul decedat cu o lună înaintea ei!

Vedete

Legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie! Marea actriţă a fost readusă pe scena teatrului preferat de regizorul decedat cu o lună înaintea ei!

Legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie este aceea că au colaborat la Teatrul Bulandra.

Legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie a fost în plan artistic. Cei doi au colaborat din 2007, când Darie, care era director la Teatrul Bulandra, i-a propus Tamarei Buciuceanu să joace rolul principal în piesa "Mamouret" de Jean Sarment. “Spectatorii va răsplătesc cu multe aplauze și rechemări la rampă. V-aș întreba care e secretul acestei înnoiri ce vine cu fiecare rol, al acestei prospețimi creatoare, chiar și după 55 de ani de activitate scenică.”

, i-a spus un reporter de la Formula AS Tamarei Buciuceanu.( citeşte mesajul Familiei Regale a României după decesul Tamarei Buciuceanu)

Citeste si: Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Citeste si: Care a fost ultima dorință a Tamarei Buciuceanu-Botez înainte de moarte

Citeste si: Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie: "Îmi oferă încă, prilejul unor texte de valoare” 

„Secretul ar putea fi faptul că, iubind nespus de mult teatrul, mă străduiesc de fiecare data să-i rămân credincioasă. Între mine și publicul meu e o poveste de iubire reciprocă. De aceea, nu fac compromisuri de nici un fel, îmi păstrez curiozitatea și deschiderea spre noutate, cu condiția ca noutatea să fie pusă în slujbă artei adevărate, ce înnobilează, și nu a senzaționalului de duzină.

Publicul înțelege și mă respectă, tot atât cât îl iubesc și respect și eu. Am fost și sunt în continuare-mulțumesc lui Dumnezeu-susținută de oameni care de-a lungul acestei cariere de peste o jumătate de secol mi-au oferit, și îmi oferă încă, prilejul unor texte de valoare”, a explicat marea actriţă, care a decedat marţi seară, la 90 de ani.  

Legătura secretă dintre Tamara Buciuceanu şi Alexandru Darie: "Mă invită pe marile scene ale țării" 

“Am norocul unor parteneri și regizori inspirați și al unor directori care mă invită pe marile scene ale țării. Au încredere și mă recheamă, așa cum a făcut-o de curând și Alexandru Darie, când mi-a propus să revin pe scena Teatrului "Bulandra", teatrul care mi-a prilejuit mari bucurii artistice”, a mai spus Tamara Buciuceanu. De altfel, trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus chiar la Bulandra. Regizorul Alexandru Darie a murit pe 18 septembrie, cu aproape o lună înaintea marii actriţe, la 60 de ani, din cauza unei ciroze.