Leo de la Strehaia, ”tapat” de bani de fosta nevastă! Ce vrea Anca de la ”Prințul Țiganilor”! ”Am fost un prost”

Așa cum WOWbiz.ro a aflat, în exlcusivitate, Leo de la Strehaia și Anca, prima lui soție, s-au împăcat, iar acum cei doi lucrează pentru ca relația lor să fie una funcțională.

Leo de la Strehaia
Autor: Calin Perian

In articol:

Doar că, pare-se, împăcarea lui Leo de la Strehaia cu Anca nu a fost una tocmai ușoară pentru ”Prințul Țiganilor”, acesta fiind nevoită să îi facă o serie de ”surprize” primei sale soții pentru a fi acceptat înapoi.

Citeste si: Alerga după Dana Criminala, dar s-a întors la Anca! Leo de la Strehaia are, din nou, nevastă

”Serios, uite ce frumoasă ești! Ești foarte frumoasă, chiar și la bucătărie, oriunde ești! Am fost un prost, te rog, iartă-mă! Serioas iartă-mă, ești cea mai frumoasă! Ți-am luat cercei de aur ”, i-a spus Leo de la Strehaia fostei sale soții, Anca fiind încântată de acest lucru.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia s-au impacat dupa o lunga despartire

”Trebuia să îmi iei, după atâția ani de scandal și suferință, trebuia să îmi iei și tu ceva. Dar puteai să îmi iei o mașină, nu cercei! Meritam ceva mai scump, așa zic eu”, a replicat Anca de la Strehaia, iar Leo s-a grăbit să îi promită și luna de pe cer. ”Așa este, meriți! Când o să iau banii de la Patroana îți iau o mașină, cea mai scumpă limuzină”, a spus Leo de la Strehaia.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Citeste si: Descoperire macabră în apartamentul Ioanei Popescu! Jurnalista, atacată cu ”magie neagră” de femeile lui Leo de la Strehaia?! ”O să merg la biserică” EXCLUSIV

Și, culmea, promisiunile și cerceii de aur nu au făcut-o pe Anca de la Strehaia să cedeze, prima soție a ”prințului Țiganilor”, deși s-a împăcat cu acesta, nefiind dispusă să cedeze prea repede în fața lui, dorindu-și să fie răsfățată.

”Ia-mi o mașină, mai vorbim, mai vedem cum te comporți, nu așa repede...Că nu vin așa, gata, să stau cu tine. Nu o să fie ușor, pentru că eu am stat atâția ani singură”, a mai spus Anca de la Strehaia.

Citeste si: ”Mi-au răpit sora”! Dramă cumplită în viața unui personaj celebru de la noi

Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Anca

Sătpămâna trecută, Leo de la Strehaia a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a se împăca cu Anca, prima lui nevastă, după ce a văzut că nu are nicio șansă să o mai înduplece pe Dana Criminala să îi mai dea o șansă. Așa că, într-una dintre zilele trecute, după ce a pregătit o masă regească, ”Prințul Țiganilor” a invitat-o pe Anca de la Strehaia la el acasă, în București, pentru a discuta despre împăcare, iar prima lui soție a acceptat.

 

Și, mai mult decât atât, după discuția care a aținut câteva ore, Anca de la Strehaia a acceptat să se împace cu Leo  de la Strehaia, dar i-a pus câteva condiții cât se poate de stricte cu privire la viitorul lor ca relație, toate fiind acceptatwe imediat de ”Prințul țiganilor”.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia a uitat-o pe Dana Criminala

Iar o asemenea împăcare aduce, probabil, o mare bucurie și în sufletul mamei lui Leo de la Strehaia, Patroana fiind cea care a militat, în ultimii ani chiar, pentru despărțirea ”Prințului Țiganilor” de Dana Criminala și reluarea relației dintre fiul ei și Anca de la Strehaia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

WOWbiz.ro a avut dreptate! Leo de la Strehaia ”vâna” o puștoaică pe când se iubea cu Ioana Popescu! Avem dovada

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, anunț șocant! Prietenii ei au făcut-o varză

Ultimă oră! Anca de la Strehaia scapă de pușcărie! Prima soție a lui Leo urma să facă 7 luni de închisoare pentru furt de curent și distrugere! EXCLUSIV

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Pericol nuclear aproape de graniţele României?! Rusia ar putea lua o decizie teribilă în Crimeea

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies