Leo Iorga, găsit pe listele de vot, după moarte! Ce a făcut soția fostului solist de la Compact?

Soția lui Leo Iorga a avut surpriza să-l descopere pe soțul ei decedat pe listele de vot, deși acesta nu se mai afla printre noi de câteva săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Leo Iorga, solistul trupei ”Compact”, a murit cu trei săptămâni înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. Paula, soția artistului, a avut surpriza să-l descopere pe acesta pe listele de persoane cu drept de vot de la secția la care a aparținut în timpul vieții.

Speriată că votul lui Leo Iorga ar putea fi folosit de persoane rău-intenționate (în România este deja o ”tradiție” că și morții votează), Paula Iorga a mers cu certificatul de deces și a cerut președintelui secției să-i anuleze votul acestuia.  

Citeste si: Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

”Oameni buni, metoda prin care va asigurați ca cei decedați din familie în ultimul an nu votează - ei figurand pe listele de votare- este sa aveti la voi o copie a certificatului de deces. Întrebați când ajungeți în secția de votare spunând numele și veți avea surpriza sa vedeți ca este pe lista de votare. Asa am pățit și eu când am fost sa votez - soțul meu era pe lista. Aveți dreptul sa cereti sa scrieti pe BULETINUL lui de vot ANULARE - DECEDAT. Chemați Președintele secției de votare care este obligat sa rezolve situația menționată. DISTRIBUIȚI masiv va rog sa se stie ca nu mai vrem sa fie voturi furate/false ca în primul tur!”, a scris Paula Iorga pe contul ei de socializare.

Citeste si: Văduva lui Leo Iorga zâmbește din nou! Unde și cu cine a petrecut sărbătorile de iarnă

Citeste si: Paula Iorga, mesaj emoționant în ziua în care Leo Iorga ar fi împlinit 55 de ani! „Puiul meu drag, iubirea vieții mele”

Citeste si: Familia lui Leo Iorga, prima apariție publică la trei săptămâni de la moartea artistului: „E și el pe aici pe undeva chiar dacă nu îl vedem”

Citeste si: Familia lui Leo Iorga, prima apariție publică la trei săptămâni de la moartea artistului: „E și el pe aici pe undeva chiar dacă nu îl vedem”

Cu toate că a fost grav bolnav în ultimii ani de viață, Leo Iorga nu a lipsit niciodată de la alegeri, el preferând să-și manifeste spiritul civic cu fiecare ocazie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Mihaela Rădulescu a zis tot după șase ani de relație cu Felix. De cine au fost despărțiți

Surpriza anului! Cine este noul iubit al Mihaelei Rădulescu? Ce s-a întâmplat cu relația ei cu celebrul Felix Baumgartner

Moartea solistului tupei Conexiuni, un șoc pentru toată lumea! Ce făcuse Florian Stoica doar cu o zi înainte ca familia să anunțe decesul

Amanta lui Leo Iorga, declarații neașteptate: „S-a rupt o bucată din sufletul meu! Trebuia să fiu alături de el”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies