Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit! Și-a detonat vesta cu explozibil pe care o purta! Donald Trump, primele declarații: "A murit ca un câine și ca un laș"

Abu Bakr al-Baghdadi a murit în urma unei operațiuni militare a SUA în Siria. Liderul grupării teroriste Stat Islamic și-a detonat vesta cu explozibili în momentul în care a fost înconjurat de americani

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a confirmat moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul grupării teroriste Stat Islamic.

Trump a declarat că liderul ISIS fusese înconjurat de militari americani în momentul în care și-a detonat vesta cu explozibil pe care o purta.

Citeste si: El este românul erou care a murit în timpul asaltului din Kabul! Și-a dat viața pentru a-și salva colegii

Citeste si: Cine le-a executat pe cele două turiste, găsite cu gâtul tăiat în Maroc! Serviciile secrete au făcut astăzi anunţul

Citeste si: Un alt roman, suspectat de legaturi cu organizatii teroriste! E cercetat in Italia

În explozie au murit și trei copii ai lui Abu Bakr al-Baghdadi. Președintele american susține că niciun militar american implicat în operațiune nu a decedat.

Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit! Și-a detonat vesta cu explozibil pe care o purta! Donald Trump, primele declarații: "A murit ca un câine și ca un laș"

Donald Trump a comentat că liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit ca un câine și ca un laș. În operațiunea militară a militarilor SUA în Siria au mai fost uciși și alți membri ai grupării teroriste Stat Islamic, numărul lor urmând să fie anunțat.

sursa foto: Mediafax Foto


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate