Lidia Buble a rupt tăcerea după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion: „Mi-ați fost de mare ajutor în perioada asta”

Lidia Buble le-a transmis fanilor un mesaj, după ce s-a scris că s-a despărțit de Răzvan Simion.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Lidia Buble, după ce s-a scris că s-a fi despărțit de Răzvan Simion


In articol:

Recent, în presă s-a scris că Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi despărțit. Niciunul dintre ei nu a confirmat separarea, dar imaginile cu în care prezentatorul de televiziune apare la munte împreună cu fosta lui soție nu au făcut decât să alimenteze aceste zvonuri.

Cântăreața a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj în care le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea și a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă, deși nu a spus dacă greutățile din ultime vreme au legătură cu Răzvan Simion.

Lidia Buble, după ce s-a scris că s-a fi despărțit de Răzvan Simion

”Am primit foarte multe mesaje, în care m-ați întrebat ce fac, dacă mă simt bine, să știți că sunt foarte bine și se vede asta. Mă bucur că vă pasă de mine, adică v-am simțit foarte aproape, mi-ați fost de mare ajutor în perioadă asta și vă mulțumesc!”, a transmis Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie: „Nu a fost în zadar. Din banii ăstia îmi refac toată fața și…”

Citeste si: Saxofonistul Armin Nicoară nu mai vrea să audă de ea, dar cântăreața Vlăduța Lupău nu se lasă! L-a urmărit chiar și în studioul WOWbiz.ro. Avem dovada!

Citeste si: Cum arăta Bianca Rus înainte de a-și tăia burta! Avea 120 kg, acum are doar 50 kg! Ce regim de viață are

Lidia Buble, după ce s-a scris că s-a fi despărțit de Răzvan Simion

Lidia Buble a transmis un mesaj care i-a indus în eroare pe fani

Lidia Buble a mai transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram și i-a făcut pe fani să creadă că ar fi fost cerută în căsătorie. 

Lidia Buble, după ce s-a scris că s-a fi despărțit de Răzvan Simion

”Am zis da! Și se face liniște”, a scris Lidia Buble în dreptul unei imagini. Vedeta făcea reclamă la o cunoscută marcă de telefoane, însă mulți dintre urmăritorii de pe pagina ei au crezut că s-a logodit cu Răzvan Simion și au felicitat-o.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate