Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Philip a cerut-o pe Berna: „Parcă e degeaba”

Fani Puterea dragostei sunt în extaz! Philip de la Puterea dragostei a cerut-o în căsătorie pe Berna.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Ligi, prima reacție după ce Philip a cerut-o pe Berna


In articol:

Ligi, prima reacție după ce Philip a cerut-o pe Berna. În casa Puterea dragostei a avut loc un moment foarte romantic. Philip și-a luat inima în dinți și a plănuit până la fiecare detaliu cum să o ceară pe iubita lui. Cu ajutorul staff-ului, Philip și Berna au plecat de la casa Puterea dragostei cu limuzina, iar apoi s-au plimbat pe marginea Bosforului.

Întregul moment a avut loc sub ochii curioși ai celorlalți concurenți. În timp ce Andreea Pirui și Daiana spuneau că n-au fost cerute niciodată, Ligi a făcut o dezvăluire șocantă.

Ligi de la Puterea dragostei a mărturisit că a fost cerută de patru ori. „Vai de tine, Ligi, o să mori singură”, a fost reacția lui Gabi. „Nu am simțit, a fost prea din scurt”, a declarat concurenta.

„E frumos să fii cerut, dar dacă nu se termină cu o nuntă, parcă e degeaba”, a adăugat Ligi.

Citeste si: Puterea Dragostei, 26 iunie: amenințările continuă, Berna și Ramona au ajuns la cuțite

Citeste si: Puterea dragostei 26 iunie. Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei, scandal monstru pe urma accidentului cu dinții: „Să-mi spui că sunt bolnav mintal...”

”De azi ești doamna Albu!”- concurenții Philip și Berna fac declarații despre logodnă

Ce declarații și-au făcut cei doi concurenții Puterea Dragostei în urma anunțului de logodnă, pe conturile de socializare și ce reacții au avut fanii Bernei și ai lui Philip.

Berna a fost foarte entuziasmata si surprinsa atunci cand l-a vazut pe Philip in genunchi, cu inelul in mana. Cei doi au plecat împreună cu limuzina, unde au servit câte un pahar de șampanie. După ce s-au plimbat puțin pe străzile Istanbulului, Philip a pus marea întrebare. După reacția concurentei, se poate spune că răspunsul a fost cu siguranță „Da!”.

Ligi, prima reacție după ce Philip a cerut-o pe Berna

”De azi ești doamna Albu!”; ”De azi sunt a ta pentru totdeauna! De azi inima ta e casa mea.Și azi am spus DA din tot sufletul. Îți mulțumesc din inimă pentru tot,esti o parte din mine! Te iubesc mai mult pe zi ce trece!” au fost declarațiile pe care și le-au făcut cei doi îndrăgostiți, pe paginile lor de socializare.

Fanii au fost în delir, lăsând urări de fericire gânduri bune, atât pe pagina Bernei cât și a lui Philip: ”Casă de piatră, frumoșilor!”,”Cei mai frumoși, va respect.”, ”Să fiți fericiți și să vă iubiți mult pentru totdeauna!”, ”Doamne vă ador, casăde piatră!”. (Citeste si: Berna de la Puterea dragostei a primit inelul de logodnă de la Philip! În ce familie celebră intră concurenta)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate