Livian de la Puterea dragostei a dat cărțile pe față! Adevărul despre relația cu Ella: „S-a creat o legătură...”

Fanii speră ca Livian și Ella să formeze un cuplu în casa Puterea dragostei. Ellei au dat tot mai multe semne în cadrul emisiunii că se plac.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Livian, adevărul despre relația cu Ella: S-a creat o legătură...


In articol:

Livian a făcut un live pe contul său de Youtube, miercuri seara, în care a vorbit despre relația pe care o are cu fetele din casa Puterea dragostei. El a recunoscut că îi va fi foarte greu să mai fie cu o femeie după relația pe care a avut-o cu Bianca Comanici.

Concurentul a primit foarte multe întrebări legate de Ella. El a mărturisit că sunt prieteni, nimic mai mult și că niciodată nu ar putea fi cu fosta iubită a prietenului lui (n. red. Jador).

„Nu vreau să fiu împreună cu Ella. Nu că nu e o fată frumoasă, dar e fosta iubită a prietenului meu (...) Nu e vorba că-mi pun mintea cu Ella sau nu. Eu am caracter, am principii. M-ați văzut pe mine în emisiune că-s măscărici, dar n-aș putea să umblu cu femeia unui prieten de-al meu”, a declarat Livian.

În continuare, concurentul a dat cărțile pe față legat de relația dintre el și Ella, dar și celelalte fete despre care se zvonește că le place.

Citeste si: Atac informatic la Izmir, Turcia! În locul obișnuitei chemări la rugăciune, în boxele moscheelor a răsunat „Bella Ciao”

Citeste si: A aflat că suferă de o boală terminală și a luat o decizie extrem de grea. Și-a părăsit copiii, iar ce urmează îți dă fiori

Citeste si: Prima reacție a Patriarhiei după ce Corneliu Bârlădeanu a fost acuzat de abuz sexual. De ce nu a fost caterisit episcopul

„Nu am cum să mă îndrept către altă fată. E adevărat că s-a creat o legătură aprofundată de prieteni, amiciție între mine, Ella, Ramona și Ligi. O să vedeți în emisiune. Din punctul tuturor de vedere, noi suntem prieteni. ne înțelegem foarte bine, nu vrem să stricăm nimic. Rămâne la stadiul de prieteni. Voi ați vrea să o iau pe Ella, pe Ramona sau Ligi. Dacă ați fi în locul meu să stați cu inima grea...”, a mărturisit fostul iubit al Biancăi Comanici.

Ella și Livian de la Puterea dragostei, prinși în culise în timp ce se sărutau! Concurentul a recunoscut tot "Eu si Ella ne-am sarutat, ne placem foarte mult"

Ella și Livian de la Puterea dragostei s-au apropiat din ce în ce mai mult în ultimele săptămâni, după ce Livian s-a despărțit de Bianca Comănici.

Livian a recunoscut în emisiunea din 21 mai că a avut o apropiere intimă cu Ella. Mai mult decât atât, concurentul a dezvăluit că își dorește să formeze un cuplu cu ea, după ce au fost surprinși în timp ce se sărutau.

Livian, adevărul despre relația cu Ella: S-a creat o legătură...

Gabriel este cel care a făcut dezvăluirea incredibilă, după ce i-a surprins în culise sărutându-se. Livian a recunoscut în ediția de miercuri, în timp ce vorbea cu băieții, că o place extrem de mult pe Ella și le-a dezvăluit colegilor că a convenit să formeze un cuplu cu ea la finalul sezonului.

Marius l-a întrebat pe Livian dacă este curios să știe cum sărută Ella, iar acesta i-a luat pe toți prin surprindere în momentul în care le-a mărturisit că s-a întâmplat deja și că știe cum sărută.

„Acolo, afară? Când v-am prins eu? Nu am vrut să spun nimic aici”, l-a întrebat Gabriel, iar Livian a confirmat.

Livian susține că este pregătit să formeze un cuplu cu Ella, mai ales că și Jador i-a lăsat cale liberă spre inima ei. Acesta vrea să mai aștepte puțin, până la finalul sezonului pentru a nu o răni prea tare pe Bianca.

„O să formăm un cuplu la finalul sezonului”, a mai spus Livian. (Citeste si: Ramona, show fierbinte, pe ritmuri orientale, ca să-l cucerească pe Livian!)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate