Livian își mută noua iubită în garsoniera pregătită de Nelson pentru Bianca Comănici

Livian de la Puterea Dragostei se mută cu noua iubită în garsoniera unde ar fi trebuit să stea cu Bianca.

Livian și iubita
Livian și noua iubotă, la restaurant
Autor: Radu Constantin

In articol:

Livian și iubita
Livian și noua iubotă, la restaurant

Livian își aduce iubita la Cluj și va locui cu ea în garsoniera pe care tată lui, Nelson, o amenajează în acest moment petru fiul lui.

Interesant este că aici, Nelson ar fi trebuit să stea împreună cu Bianca, însă câștigătoarea show-ului Puterea Dragostei a preferat să se mute cu chirie în București, acesta fiind, de altfel, și unul dintre motivele despărțiri.

Nelson spune că iubita vine la Cluj pentru Livian

Bianca nu și-a dorit să se mute la Cluj, cu Livian, spre deosebire de f rumoasa Florentina care, conform lui Nelson, urmează să devină ”co-locatară” cu Livian. Deloc de neglijat este aspectul că viitoarea noră a lui Nelson se poate trezi oricând pe cap cu acesta. Asta pentru că Nelson însuși se va muta, împreună cu soția lui, în același bloc cu Livian.

bloc livian nelson
Blocul în care se vor muta Livian și noua iubită

La sfârșitul anului trecut, Nelson Mondialu a anunțat că vinde celebrul său apartament din centrul Clujului, acolo unde își făcea majoritatea live-urilor și își achiziionează două imobile într-un bloc dintr-un cartier nou: unul pentru el și altul pentru Livian. El a anumțat atunci că o așteaptă pe Bianca Comănici să vină la Cluj, să le devină vecină.

Socoteala de acasă nu se potrivește însă cu cea din târg, așa că Livian se va muta, probabil, cu altă fată.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Nelson și-a scos viitoarea noră la restaurant

Nici o problemă pentru Nelson, care oricum nu o avea prea mult la suflet pe Bianca, după ce filmulețele cu ea de la videochat au devenit publice.

Zilele trecute, Nelson i-a făcut o primire triumfală Florentinei în familia lui, cu o masă scumpă la restaurant.

iubita livian
Ea e noua iubită a lui Livian

Momentan, ”penthouse-ul” lui Livian, așa cum îi spune Nelson, e aproape gata, mai e ceva de lucru la finisaje și însă nu a venit toată mobila, așa că cei doi nu se pot muta încă.

Citeste si: Tot parcursul relației dintre Livian și Bianca, de la A la Z: o poveste de dragoste marca Puterea Dragostei, explicată acum de Livian

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a aruncat bomba! A aflat cel mai mare secret al Biancăi: „E pe punctul să se afle!”

Citeste si: VIDEO Livian de la Puterea Dragostei nu se mai ascunde! Imaginile în care apare alături de noua iubită

Livian nu prea ar vrea să se mute lângă Nelson, la garsonieră

Nelson ar mai putea însă avea o problemă: el nu l-a consultat pe Livian atunci când a vândut apartamentul și nici arunci când a cumpărat două imobile în cartoerul cel nou. Câștigătorul de la Puterea Dragostei nu și-a putut ascunde dezamăgirea când a aflat că a fost vândută casa în care a copilărit și de care îl leagă atțtea aminitiri. În această ordine de idei, Nelson a anunțat pe vlogul lui că este dispus să vândă ambele ”penthouse-uri”, după ce acestea vor fi gata, semn că lucrurile să nu fi ieșit exact așa cum își dorea el.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, un nou atac la adresa lui Livian și noua lui iubită: „Nu contează cu cine...”

Florentina, presupusa iubită a lui Livian, a mai avut o relație controversată cu un cântăreț celebru! L-a înșelat cu un prieten bun și s-a lăsat cu scandal când a prins-o

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, totul despre cererea în căsătorie! Cum a ales inelul: „I-am spus surorii ei cu trei săptămâni înainte”

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies