Liviu Dragnea nu se aștepta la așa ceva! Cum l-a pedepsit conducerea penitenciarului Rahova: „Nu m-am gândit că...”

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a primit o lovitură cruntă din partea conducerii penitenciarului. Iată toate detaliile incidentului

Liviu Dragnea
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat, are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni într-un dosar al angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Pe 27 mai 2019 acesta a fost închis la penitenciarul Rahova.

Recent, conducerea penitenciarului i-a interzis acestuia să mai muncească, iar asta l-a nemulțumit pe Liviu Dragnea. 

Fostul lider PSD a aplecat și la un executor judecătoresc pentru a fi trimis din nou la muncă în Penitenciar. Se pare că și-a pierdut acest drept după ce a acordat un interviu pentru un post de televiziune, interviu care nu fusese, însă, aprobat și de conducerea instituției. 

Liviu Dragnea luat prin surprindere de decizia penitenciarului 

Fostul politician nu se aștepta să fie sancționat după ce i-a acorat un interviu fostei sale consiliere. Conducerea penitenciarului Rahova l-a lăsat pe Liviu Dragnea fără dreptul de a munci în  închisoare. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

„Nu m-am gândit că voi fi sancționat pentru că am avut o conversație online cu altă persoană, conversație care, în viziunea mea, nu a avut caracterul unui interviu acordat unui

trust de presă. Declar faptul că după încheierea conversației online, interlocutoarea mea mi-a comunicat faptul că a înregistrat conversația și că urma să o pună pe Facebook”, declara fostul lider PSD.

Fostul lider PSD are o hotărâre judecătorească care îi permite să muncească

 Penitenciarul Rahova, este obligat printr-o hotărâre judecătorească să îi permită lui Liviu Dragnea  să muncească. Decizia este definitivă în acest caz.

Citeste si: Viorica Dăncila va publica o carte! Detalii picante despre relația cu Liviu Dragnea

„În temeiul art. 56 Legea nr. 254/2013, admite contestaţia formulată de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova). Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova.

În baza art. 275 al. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, la data de 15.01.2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorica Dăncilă spune tot! Povestiri din culisele guvernării PSD. „Sunt lucruri care trebuie spuse"

Liviu Dragnea, pus să-și plătească singur testele COVID-19, în închisoare! Fostul lider PSD a avut un Crăciun de coșmar, în penitenciar

Irina Tănase, declarație de dragoste pentru Liviu Dragnea:”M-am îmbrăcat cu halatul tău, să te simt mai aproape”

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Alertă maximă! Norul toxic e aproape de România. Ar putea fi un adevărat dezastru

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies