Liviu Guță divorțează pentru a doua oară! El și actuala parteneră de viață se despart după un an de căsnicie: „Fosta mea soție mi-a zis că sunt fraier că m-am grăbit”

Manelistul a făcut o vizită la notar pentru a depune actele necesare divorțului. Iată ce spune acum.

Liviu Guță
Liviu Guță [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Liviu Guță trece prin momente foarte grele. Manelistul a fost pus în postura de a trece pentru a doua oară în viață la notar și pentru a depune actele necesare pentru divorț.

El și actuala soție, Roxana, cu care a avut o căsnicie de doar un an și trei luni o vor lua pe drumuri separate. Motivele sunt mai multe. Se pare că actuala soție nu-l lăsa să-și vadă copiii și deschidea mereu subiectul despre trecut și ajungeau să aibă mai mereu scandaluri. Liviu Guță nu a mai suportat și a spus „stop”. 

Liviu Guță și Roxana
Liviu Guță și Roxana [Sursa foto: Instagram]

Liviu Guță a depus actele de divorț la notar: „ Mi-a dat Dumnezeu o palmă”

Este doar o chestiune de timp acum până ce manelistul și actuala lui soție, Roxana, vor divorța. Acesta spune că el și partenera lui de viață nu au apucat să se cunoască atât de bine și s-a cam grâbit să o ia de nevastă. Mai mult, spune că niciodată nu se va mai căsători cu acte, iar experiența de acum o ia drept o lecție veritabilă de la Dumnezeu, care l-a trezit la realitate. 

Citeste si: Liviu Guță a cerut o jumătate de milion de euro despăgubiri, după operațiunea ”violul la Simona Trașcă”! Manelistul nu a uitat acel episod după 6 ani

„Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem.

A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta”,

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

 Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp probabil că îmi voi face și eu pe cineva.

Iubirea nu stă în acte”,  a declarat Liviu Guță la un post de televiziune. 

Liviu Guță și Roxana
Liviu Guță și Roxana [Sursa foto: Instagram]

Motivele care au dus la ruptura dintre el și actuala soție 

Căsnicia lor a fost întemeiată pe sentimente sincere, însă nu se aștepta ca Roxana să-i impună atât de multe restricții. Liviu Guță se plânge că femeia îi interzicea să-și vadă proprii copii. Ba chiar, ea era cea care deschidea subiectul despre trecutul amoros al acestuia și începea să se certe, spune el, fără motiv. Pentru a-i da o lecție și în speranța că situația dintre ei se va schimba, manelistul a plecat de cinci ori de acasa, dar fără rezultat. Divorțul între cei doi a fost iminent. În prezent Liviu Guță locuiește în Brașov, însă a anunțat că se va muta cu chirie la București. 

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”,  a maispus artistul. 

Citeste si: Liviu Guță, atac subtil la Costi Ioniță, după experiența din Dominicană! ”De la o vârstă, mai mult pe la sala de mese! Puteam să fiu și eu la Survivor, dar nu sunt făcut pentru asta”

Chiar și fosta parteneră de viață l-a dojenit și i-a spus că singura lui greșeală a fost că s-a grăbit să se însoare cu actuala soție, înainte de a o cunoaște cu adevărat. Liviu Guță și cea care i-a dăruit doi copii se înțeleg în continuare foarte bine și încearcă să le ofere celor mici familia de care au nevoie. 

„N u. Fosta mea soție este singură deocamdată. Este prietena mea și ne ajutăm unul pe altul. Nu avem nimic de împărțit. Fosta mea soție mi-a zis că sunt fraier că m-am grăbit ”, a conchis Liviu Guță. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Guță îi face praf pe "cântăreții' de la Puterea Dragostei! "Este ilegal să cânte..."

Liviu Guță atac-surpriză: ”Mara Bănică a vrut să mă bage la pușcărie și mi-a înscenat moartea”

Liviu Guță îl face praf pe Culiță Sterp! ”Condoleanțe muzicii”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Potop peste România! Ciclonul a lovit crunt ţara noastră. Alertă meteo ANM

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Europa e în fața unui dezastru fără istoric. Realitatea ascunsă de frică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies