Loredana Chivu, fashionista COVID-19! Are mască de protecție de 200 euro

Loredana Chivu e la modă și în vremea coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Loredana Chivu nu vrea să piardă nimic din renumele de divă, deși vremurile sunt grele. Vedeta s-a izolat la domiciliu dar atunci când iese din casă o face în stil mare. Loredana respectă și normele de siguranță a sănătății, însă nu folosește o mască obișnuită, ”made in China” ci una de brand, de la Yves Saint Laurent. Un astfel de obiect costă pe site-urile de socializare în jur de 200 de euro. 

Efectul contează însă, pentru că o divă adevărată trebuie să provoace reacții chiar și în vremea coronavirusului. Iar în astfel de momente, nu puțini sunt cei care mai aruncă câte un ochi pe contul vedetei pentru un plus de optimism și bună-dispoziție.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Nikolas Sax, după sărutul din avion cu Loredana Chivu: „Cred că au fost vreo 10 foste care au vărsat o lacrimă” 

Citeste si: Prima reacție a Mălinei, iubita lui Nikolas Sax, după ce manelistul s-a sărutat cu Loredana Chivu: „Am avut un șoc!”

Citeste si: Loredana Chivu s-a dus în în pelerinaj la Arsenie Boca îmbrăcată în haină de blană, cu poşetă şi eşarfă Dior: ”Cred că se răscoleşte în mormânt săracul preot” FOTO

Citeste si: Loredana Chivu s-a dus în în pelerinaj la Arsenie Boca îmbrăcată în haină de blană, cu poşetă şi eşarfă Dior: ”Cred că se răscoleşte în mormânt săracul preot” FOTO

Aceștia nu rămân niciodată dezamăgiți, pentru că Loredana nu a renunțat la fotografiile sexy. Bunăoară, în urmă cu câteva zile a apărut cu sânii goi, doar cu o geacă pe ea și cu o cagulă pe figură. Cumva, tot o ipostază care să se potrivească cu momentul prin care trecem.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Loredana Chivu, mesaj dramatic: ”Trec printr-o perioadă foarte grea! Am o cruce grea de dus!”

Imaginile pe care Cruduța le-ar vrea șterse! Cum arată Daniela Crudu în urmă cu 11 ani, atunci când a apărut prima data la TV! Era blondă, avea forme și era plină de coșuri

Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

Loredana Chivu a împlinit 30 de ani și a făcut o ședință foto INCENDIARĂ! Imagini HOT

Iulia Vântur a dat lovitura! În ce serial urmează să apară iubita lui Salman Khan: „Mă antrenez câte patru ore pe zi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies