Loredana Groza s-a pozat fără pic de machiaj! Fanii au reacționat imediat: „Tu îmbătrânești...”

Loredana Groza a publicat imagini cu ea fără pic de machiaj. Cum au reacționat fanii!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Loredana Groza are 48 de ani și este una dintre cele mai bune voci feminine din România. Pagina ei de Instagram a adunat peste 350 de mii de fani care îi urmăresc activitatea și îi apreciază fotografiile. În ultima vreme, însă, o parte dintre admiratori au criticat-o pe artistă spunând că a exagerat cu operațiile estetice pe care le-a suportat la nivelul feței. Unii dintre ei au comparat-o chiar cu Loredana Chivu, după ce a publicat fotografii cu ea purtând extensii de păr și un machiaj mai strident decât de obicei.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, batjocorită și umilită de concurenți! A plecat din emisiune în hohote de plâns

Citeste si: Reacția halucinantă a lui Daniel, fost concurent la Puterea Dragostei, când a fost întrebat dacă None are soție acasă

Citeste si: Atingeri interzise între Daniel și Marina de la Puterea Dragostei! El a recunoscut tot: „Nopțile petrecute împreună...”

Cum arată de fapt nemachiată

Loredana le-a închis gura tuturor celor care au criticat-o în momentul în cae a publicat imagini cu ea fără strop de machiaj. Deși se apropie de vârsta de 50 de ani, artista arată impecabil fără farduri, iar fanii au apreciat imediat naturalețea și frumusețea ei.

fara descriere

„Sunteți atât de frumoasă nemachiată, arătați minunat”, „Ce frumoasa ești naturală, Lory”, „Bravo, Loredana, ești superba, foarte bine ca te menții în formă, respect”, „O buna dovadă pentru (invidioși și invidioase) cât de frumoasa ești și nemachiată”, „La naiba…tu îmbătrânești Lori?!”, „Nu știu ce filtre folosești, dar arăți extraordinar..”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate