Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi logodnica lui Liviu Dragnea! Vezi cum s-a încheiat procesul în care cereau daune de câte 100.000 de euro!

Nu mai e un secret că e o lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi alte femei din PSD.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că e o lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi de colegele ei din PSD. Este vorba despre procesul cu jurnaliștii de la Times New Roman, în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, Viorica Dăncila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu şi Carmen Dan cer daune de 500.000 de euro. Irina Tănase și femeile din PSD au pretins daune de 100 000 de euro fiecare pentru că „reputaţia şi demnitatea reclamantelor a fost grav afectată” de câteva articole publicate pe site-ul de umor. Pe 30 martie 2018, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu şi Irina Tănase au dat în judecată firma Infant Media SRL, care administrează publicaţia Times New Roman, pe administratorul firmei, Alexandru Dona, pe redactorul-şef al acesteia, Călin Petrar, şi pe redactorul Ovidiu Eftime. (vezi cum arată casa soţului Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Mesajul halucinant al fiului Vioricăi Dăncilă în ziua în care Liviu Dragnea aştepta să afle dacă va fi condamnat: “Ucide-i cu bunătate!”

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, despre soarta lui Liviu Dragnea: ”Se schimbă lucrurile” EXCLUSIV

Citeste si: Liviu Dragnea, huiduit la ieșirea de la proces! Ce au hotărât judecătorii

Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă. CNCD a considerat că s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD 

Reclamantele au susţinut că prin publicarea unui articol în data de 12 martie 2018 le-au fost afectate grav reputaţia şi demnitatea, iar distribuirea acestuia în mediu online a generat „comentarii şi vulgarităţi”. Pe 25 aprilie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis că prin articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro în data de 12 martie s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD, reprezentând discriminare şi încălcându-se dreptul la demnitate al acestora, conform art. 2, alin.1. şi art 15. din OG 137/2000, republicată.  CNCD a aplicat atunci o amendă contravenţională de 5.000 lei Infant Media SRL, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul-şef şi 3.000 lei pentru administratorul firmei.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate