Lume puțină la parastasul lui Cornel Galeș! Doar câțiva apropiați au venit la mormântul soțului Ilenei Ciuculete, la doi ani de la moartea acestuia! Dezvăluiri exclusive

Au trecut 2 ani de la moartea lui Cornel Galeș iar prietenii apropiați i-au organizat un parastas.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mormântul lui Cornel Galeș și al Ilenei Ciuculete s-a umplut din nou de flori, la parastasul de doi ani de la moartea impresarului. Doar câțiva apropiați au participat la eveniment.

Parastasul organizat de Viviana, ultima iubită a lui Galeș

Cea care a organizat parastasul a fost Viviana Măntoiu, femeia de afaceri care s-a ocupat și de înmormântarea bărbatului. Cei doi au avut o relație după moartea Ilenei Ciuculete. Printre cei care au venit la cimitirul Străulești 2 s-au numărat impresarul Silivu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi. Aceștia au asistat la o slujbă de pomenire, după care au mers la un restaurant din nordul Capitalei.

mormant cornel gales

Așa a arătat mormântul lui Cornel Galeș și al Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș s-a stins din viață pe 1 decembrie 2019, într-un teribil accident de mașină care s-a petrecut în Spania. Soțul regretatei Ileana Ciculete se afla pe autostradă, în apropiere de Valencia când a pierdut controlul volanului și a căzut de pe un pod. Conform autorităților, bărbatul de 56 de ani a murit pe loc.

Citeste si: Doi ani de la moartea lui Cornel Galeș! Mesajul sfâșietor postat de fiica vitregă a bărbatului: „Ne porți de grijă de acolo de sus”

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Galeș se mutase din România de ceva vreme și își tăiase legăturile cu prietenii de aici. Tocmai acesta este și motivul prezenței relativ restrânse de la parastasele lui. Bărbatul avea o relație rece cu fiica lui din prima căsătorie, pe care n-o mai văzuse de foarte mulți ani și se certase și cu Mugurel și Cristi, băieții interpretei.

Moștenirea, motiv de scandal între moștenitori

Cei doi l-au acuzat pe Galeș că i-a păcălit cu moștenirea mamei lor, spunându-le că toată averea s-a dus pe tratamentele femeii. În realitate, Cornel Galeș apucase să vândă casa în care a locuit cu Ileana înainte ca aceasta să moară iar o parte din bani îi investise în achiziționarea unui apartament situat în nordul Capitalei.Acum, întreaga avere lăsată de Galeș și Ciuculete a devenit obiectul unui proces între moștenitorii celor doi.

Citeste si: Băieții Ilenei Ciuculete îi dau lovitura de grație fiicei lui Cornel Galeș! Au lăsat-o fără apartamentul de lângă București! Moștenirea, scoasă la licitație! Documente EXCLUSIVE

Tot din acest motiv, cei care vin la mormântul lui Galeș și al Ilenei Ciuculete o fac în mod separat. Pe de-o parte sunt cei câțiva prieteni ai impresarului iar de cealaltă parte rudele cântăreței care se ocupă de parastasele acesteia.

mormant cornel gales

Câțiva dintre ultimii prieteni ai lui Cornel Galeș

Ileana Ciuculete a murit în martie 2017, din cauza unei ciroze provocate de hepatita C, boală care a avansat extrem de rapid iar artista nu a mai putut fi salvată.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies