Mădălin None, eliminat de la Puterea Dragostei!

Mădălin None a fost eliminat de la Puterea Dragostei, emisiunea de la Kanal D prezentată de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Mădălin None a fost concurentul eliminat în gala de săptămâna această a emisiunii de la Kanal D, Puterea Dragostei. Bianca a câștigat premiul săptămânal de 1500 de euro și și-a protejat casa, trimițându-l acasă pe None.

Citeste si: Scene incredibile la Puterea Dragostei: Roxana s-a sărutat cu grecul Alexander în camera roșie, de față cu Andy!

Citeste si: Se complică totul la Puterea Dragostei! Roxana are o altă relație în afara emisiunii? Viorela a dat-o de gol!

Citeste si: Reacția dură a Andreei Mantea după bătaia dintre Simina și Mari: "Mi-e rușine"

Mădălin None, eliminat de la Puterea Dragostei

None și Simina au fost cei doi concurenți propuși spre eliminare. Mădălin None a aflat la final că trebuie să se întoarcă în România. El fusese cel care îi rugase pe colegi să-l voteze.

"Am vrut să mă descalific. Dar de ce să mă descalific? Poate vreau să mă întorc. Poate vine vreo fată care îmi place, imediat vin aici. Am mulți susținători, știu că mă pot întoarce!", a spus Mădălin None.

Citeste si: "E copilul tău?" Fotografia cu None care i-a emoționat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei

Citeste si: Primele imagini cu Ștefan și Viorela, după ce tânărul a fost eliminat din casa de la Puterea Dragostei

Citeste si: Andreea Mantea a început să plângă! Vestea dată a produs un adevărat cutremur în casa Puterea Dragostei!

"Părăsesc casa, știu că e ciudat, după 3 luni și jumătate în care am fost favorit. Eram dezamăgit. Sper ca toți din casă să-și dea seama unde s-a greșit și, atunci când mă întorc, să fie altfel. Mulțumesc Nonișorilor că m-au votat! Nu am nevoie de strategii ieftine. cine mă iubește mă votează, nu am nevoie de răzbunări sau strategii", a spus Mădălin None, refuzând să accepte propunerea Biancăi, care a spus că își va ruga fanii să-l voteze pentru a se întoarce în scurt timp în casa Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate