Mădălin Voicu, dezvăluiri în premieră la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre băiatul care i-a murit la doar 2 ani ”Se putea evita acel accident nenorocit” VIDEO

Mădălin Voicu, invitatul lui Denise Rifai la Kanal D, a vorbit despre un moment extrem de dureros: moartea băiețelului său la doar doi ani.

Madalin Voicu, copil mort
Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

Mădălin Voicu a vorbitde puține ori despre un eveniment dureros: a pierdut un copil pe când acesta avea doar doi ani. Băiețelul se numea Ioan Iosif și a murit după ce a înghițit din greșeală mai multe medicamente pentru tratatarea bolilor de inimă, prescrise bunicii care îl avea în grijă în acel moment.

”Medicamentele erau dulci, a mâncat vreo două-trei, a intrat în comă și în 5 zile a murit. Eu mă duc în fiecare săptămână la cimitir, am avut o suferință pe care nu o pot descrie. Nici nu mai am lacrimi să plâng”, povestea la un moment dat Mădălin Voicu despre moartea băiețelului.

Citeste si: Mădălin Voicu l-a sunat pe Ioniță să rezolve cu Margherita! ”Nu să omori copilul, dar... la țigani există un respect”

Madalin Voicu si Denise Rifai
Madalin Voicu, invitatul lui Denise Rifai[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: “Cred că e foarte rănită.” Catinca Roman a răbufnit, după ce a auzit cuvintele spuse de Oana Roman la adresa ei- kfetele.ro

Mădălin Voicu a suferit enorm și în acele momente i s-a declanșat o boală de piele autoimună.

Denise Rifai l-a întrebat pe Mădălin Voicu și despre acele momente de suferință și l-a întrebat dacă a fost supărat pe cineva pentru moartea copilului său.

”Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferințe: moartea lui Ioan, moarte bunicii și moartea tatălui meu, care m-au marcat.

Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când dai examenul de rezistență și de putere de a trece peste anumite necazuri și supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu și l-a luat la el. Sigur că mă duc la cimitir…”, a mărturisit Mădălin Voicu despre băiatul său mort.

Citeste si: Madalin Voicu si-a dat fosta sotie in judecata, cu 3 zile inainte de Revelion! Care este motivul

Citeste si: Madalin Voicu si-a dat fosta sotie in judecata, cu 3 zile inainte de Revelion! Care este motivul

Mădălin Voicu are 7 copii

Mădălin Voicu a mărturisit că are 7 copii: Mădălin Jr, Ioana și Tudor, Ștefan și Ion și încă doi copii,  băieți, Bogdan și Alex, amândoi din două relații diferite. Unul trăiește în Franța, iar celălat în Italia.

”Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN să mă conving dacă sunt sau nu tatăl lor biologic. Oricum nu le-am plătit niciodată pensie alimentară”, a mărturisit Mădălin Voicu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai incomode întrebări pentru invitații emisiunii 40 întrebări cu Denise Rifai. Cum au fost puși în dificultate

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. Aceasta este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

De ce și-a bătut Marian Drăgulescu fosta soție. A spus adevărul după 13 ani

Când apare filmul Matrix 4 în cinematografe. Lansarea a întârziat un an

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

“Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama

Marele mister al miracolului de la Fatima. Profețiile care au înspăimântat omenirea după aparițiile Fecioarei Maria

De ce și-a bătut Marian Drăgulescu fosta soție. A spus adevărul după 13 ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies