Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. Aceasta este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. Politicianul şi-a găsit fericirea după divorţ.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu. Aceasta este cu 22 de ani mai tânără decât politicianul în vârstă de 68 de ani.

Cine este Adriana, iubita lui Mădălin Voicu

Mădălin Voicu a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu, în anul 2017, dar şi-a găsit rapid fericirea în braţele unei femei, care este cu 22 de ani mai tânără decât el.

Citeste si: Madalin Voicu, urmatorul invitat la “40 de intrebari cu Denise Rifai”: „De ce i-ati numit pe romani „ultima scursura” de popor?”

Adriana, iubita lui Mădălin Voicu
Adriana, iubita lui Mădălin Voicu[Sursa foto: Captură TV]

Politicianul şi iubita sa au apărut împreună în public în primăvara lui 2019, atunci când au participat la un eveniment cultural. Mădălin Voicu a povestit la acea vreme că între el şi Adriana a fost dragoste la prima vedere.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani.

E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit Mădălin Voicu.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Citeste si: Mădălin Voicu, dezvăluire de senzație: ”Emi Pian a fost omorât din greșeală”! Fostul parlamentar lansează un avertisment către Florin Salam: ”Se complace între infractori”

Adriana, iubita lui Mădălin Voicu
Adriana, iubita lui Mădălin Voicu[Sursa foto: Captură TV]

Adriana, iubita lui Mădălin Voicu, este director de cabinet la Ministerul Culturii, acolo unde politicianul este secretar de stat. Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani.

„Îmi spune că mă iubește la 2 ani. Partea comică este că după ce i-am făcut reproșuri a început cu același 3 cuvinte care mă descriu”, a mărturisit Adriana la o emisiune TV.

Mădălin Voicu şi Adriana locuiesc în casa părintească a politicianului. Imobilul este un conac monument istoric, fiind evaluat de specialişti la peste 2 milioane de euro.

Citeste si: Mădălin Voicu dă de pământ cu Selly, pe canalul lui Cristi Brancu! ”Cântă niște manele și îmbârligă tineretul”! Ironii după scena accidentului regizat

Adriana, iubita lui Mădălin Voicu
Adriana, iubita lui Mădălin Voicu[Sursa foto: Captură TV]

Mădălin Voicu, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Mădălin Voicu a fost invitatul ediției de marți, 27 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:15, la Kanal D.

Întrebat de ce nu a putut să se oprească la o singură femeie, Mădălin Voicu a izbucnit în râs: ”Viața mea a fost ca o furtună. Să știi că eu nu m-am căsătorit de nevoie vreodată. Singura căsătorie care a fost artificială, acum făcând analiza, istoric vorbind, a fost cu doamna pictoriță, când plecând la Bonn (n.red. a fost propus pentru funcția de consul general) trebuia să fiu un om normal. Amantă? Sună urât, eu nu cred că e așa ușor, e complicat… Bărbații mai scapă așa, dar nu trebuie să fie o amantă, sau o chestie secretă, un concubinaj, un lucru care să devină permanență”, a spus Mădălin Voicu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Din ce bani trăiește acum Marian Drăgulescu! Suma impresionantă pe care a câștigat-o din gimnastică ”Poate chiar 700.000 de euro” Dezvăluiri la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”...

Marian Drăgulescu, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” : “A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri!”

Cristi Borcea nu a mai dormit de 11 ani! Afaceristul suferă de o formă rară de insomnie și e dependent de somnifere! Ce i-a declanșat trauma? Dezvăluiri în premieră

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Vestea dimineții despre toate pensiile din România! Anunțul venit chiar acum: Ar trebui să elimine...

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Noua formulă de calcul a pensiilor. Veste bună pentru pensionari

Cristi Borcea nu a mai dormit de 11 ani! Afaceristul suferă de o formă rară de insomnie și e dependent de somnifere! Ce i-a declanșat trauma? Dezvăluiri în premieră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies