Mădălina Pamfile și-a dat cu părerea despre fostele ei colege de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce a spus despre Ruxi Opulenta, pe care o suspecta că are stilist: ”Mi se pare o tipă foarte...”

Mădălina Pamfile a dat cărțile pe față, după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce a spus fosta concurentă despre restul colegelor ei de competiție!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Mădălina Pamfile a vorbit pe larg despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre participarea ei la emisiune, dar și despre fostele colege de concurs. Vedeta a povestit la Teo Show cum au stat mai precis lucrurile și de ce nu s-a mai putut întoarce la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Tânăra mămică a mărturisit că simte lipsa competiției fenomen de la Kanal D, pentru că intrase într-un ritm anume, se obișnuise cu programul, dar și cu anumite persoane. 

Citeste si: Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce anunț le-a dat fanilor

La început am simțit lipsa pentru că mă obișnuisem cu programul, cu ritmul de viață și cu anumiți oameni. Mi-a  părut rău așa că îmi doream să ajung până la final, dar nu am avut ce să fac. Atunci când călătorești și intri  în contact cu alți oameni, te aștepți că se poate întâmpla. Vreau să lămuresc chestia asta, pentru că multă lume au  zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou. Noi avem câteva zile o pauză  între filmări.Eu

am plecat din țară cu test negativ, iar când m-am întors a ieșit pozitiv. De aceea nu au zis nimic în a doua emisiune pentru că am repetat testul și trebuia să așteptăm ca să confirm 100% că sunt pozitivă și  nu puteam să părăsesc țara respectivă. Colegele mele nu au intrat în contact cu mine pentru că eu când am plecat  mi-a ieșit testul negativ”, a spus Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfile

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Ce crede Mădălina Pamfile despre fostele colege de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” 

Mădălina Pamfile și-a caracterizat și fostele colege de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, având numai cuvinte de laudă la adresa acestora.

Citeste si: Mădălina Pamfile, descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Din păcate este infectata cu SARS-CoV-2”

Viviana mi se pare o fată inteligentă, are cuvintele la ea. Adina Halas mi se pare o femeie din toate  punctele de vedere. Când ea vorbește, toată lumea ascultă, știe să se impună. Anda Adam mi se pare o fată bună,  nu mă așteptam. Era cea mai cunoscută dintre noi. Îți punea la dispoziție tot ce avea.Mellina mi se pare inofensivă, drăgălașă. Nicoleta mi se pare o tipă foarte curajoasă, se aruncă tot timpul. Raluca Dumitru mi se pare dezinvoltă și poate să facă față oricărei situații. Ruxi este o tipă  foarte creativă și spontană. Ioana Filimon mi se pare că are simțul umorului foarte bine dezvoltat”, a mai adăugat Mădălina, la Teo Show.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies