Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică la Cluj! Ce spectacol emoționant au pus în scenă cei doi artiști

O colaborare spectaculoasă între doi mari artiști a dus la un spectacol de mare valoare în aer liber. Maia Morgenstern a avut, recent, o apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică la Cluj, într-o reprezentație de un nivel cultural extrem de ridicat

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Maia Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică! Recent, la Cluj, doi mari artiști au susținut un spectacol fabulos în aer liber.

Ovidiu Lipan Țăndărică a îmbinat perfect poezia și muzica de calitate, alături de nimeni alta decât apreciata actriță Maia Morgenstern. Totul într-un eveniment organizat ca la carte, în care s-au respectat cu strictețe regulile impuse de autorități în privința numărului de persoane, a măștilor și a distanțării sociale, în contextul pandemiei de Covid-19.

Maia Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică!
Maia Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică!

Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică la Cluj! ” A fost un concert unic”  

”Terranova Renașterea Spiritului”, eveniment, de un înalt grad cultural, promovat de Ministerul Culturii, a adus în fața oamenilor muzica modernă, combinată perfect cu cea clasica. Spectatorii au fost impresionați de acest concept inedit, la care au avut o contribuție importantă au mai avut soprana Irina Baianț și baritonul Florin Estefan, alături de Opera Națională din Cluj. ” A fost un concert unic, în care mari interpreți au reușit să sensibilizeze publicul avid de momente speciale.

Proiectul acesta a fost gândit în cele mai mici amănunte, de aici, și succesul înregistrat pe scena de Maia, Ovidiu, Irina și Florin Estefan. De altfel, a fost o primă reprezentație, aici, la Cluj, vor urma și altele, în orașe importante din România. Merită văzut și revăzut totul, întrucât există foarte multă calitate”, a declarat managerul Radu Groza, pricipalul organizator și promotor al conceptului artistic (nr. proiect muzical Ovidiu Lipan Țăndărică, muzica Ovidiu Lipan Țăndărică și Adrian Stavian).

Citeste si: Maia Morgenstern e fericită la mare cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, pe care îl alintă ”reginul nopții” FOTO

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Vestea care a doborât-o pe Maia Morgenstern, după ce s-a împăcat cu fostul soţ! Celebra actriţă a fost dată în judecată: "Un OM s-a îmbolnăvit. Și a murit. N-a putut presta"

Citeste si: Chipul Maiei Morgenstern într-o catedrală din Bogota! Locul unde credincioșii se roagă și aprind lumânări

Ovidiu Lipan Țăndărică: ” A fost alături de mine și a vibrat pe muzica mea, pe poezia Maiei...”

Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică! „În seara aceasta publicul a a simțit să trăiască momentele astea, care te eliberează energetic, energii pentru a crea o stare de bine. A fost alături de mine și a vibrat pe muzica mea, pe poezia Maiei și pe calitatea vocală a Irinei Baianț” a declarat, după spectacol, Ovidiu Lipan Țăndărică. Toboșarul a fost completat imediat de Maia Morgenstern, care a vorbit la superlativ despre felul în care și-a adus aportul în spectacol. „S-a lucrat aici tare mult si s-a lucrat cu chef, cu mare plăcere in alegerea textelor, unele unice și pline de sensibilitate”, au fost cuvintele doamnei scenei românești.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Lovitura dura pentru Madalina Ghenea! Ce declaratie a dat Gabriel Garko, celebrul actor italian cu care ea a prezentat Festivalul Sanremo

Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor primi premiul pentru întreaga carieră!

Maia Morgenstern, despre cel mai mare regret din viaţa ei: ”Nu mă împac cu asta!”

Horoscop 14 august 2022. Săgetătorii au o zi plină de provocări

Gheorghe Dincă a îngrozit România! A ucis şi ALTE FETE. A ţinut secret 17 ani

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale. Evenimentul care l-ar putea readuce la Casa Albă

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies