Mama Cristinei Țopescu trăiește! Casa bătrânei este plină cu fotografii din tinerețe FOTO

Mama Cristinei Țopescu trăiește, bărâna locuiește însă de ani buni în străinătate.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, duminică seara, iar medicii legiști spun că ar fi decedat în urmă cu circa trei săptămâni. În toată această perioadă, niciun prieten sau rudă nu s-a îngrijorat de faptul că fiica lui Cristian Țopescu nu a răspuns la mesaje sau la apeluri telefonice.

fara descriere

Și totuși, deși a murit singură, Cristina Țopescu nu era singură pe lume: avea doi frați vitregi (după tată), o mamă vitregă (văduva lui Cristian Țopescu), dar și mama ei trăiește. Rodica Țopescu, mama Cristinei Țopescu, a fost prima soție a fostului jurnalist sportiv. Cei doi au divorțat după 11 ani de căsnicie, iar Rodica Țopescu a fugit în srăinătate pe vremea comunismului. Se știe că a stat o perioadă în Germania, însă sunt apropiați ai Cristinei Țopescu care susțin că aceasta ar locui acum de fapt în Suedia.

fara descriere

Cristina Țopescu a făcut Crăciunul din 2018 alături de mama sa, Rodica Țopescu

În decembrie 2018, Cristina Țopescu și-a vizitat mama, iar chiar pe 25 decembrie 2018 posta mai multe imagini din casa acesteia, de fapt mai multe fotografii din tinerețe, fie cu Rodica Țopescu, fie chiar cu ea. Atunci, Cristina Țopescu i-a făcut o poză mamei sale, pe care a pus-o pe pagina sa de socializare, alături de mesajul:  "La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine", a scris Cristina Ţopescu pe 25 decembrie 2018.

fara descriere

Citeste si: Celebrul naist Nicolae Voiculet, revoltat de moartea Cristinei Țopescu: Rusine “colegilor” & “prietenilor” ei!

Citeste si: Care a fost ultima conversație a Cristinei Țopescu și cu cine a vorbit: „Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineața, oameni buni”

Citeste si: Vecina fostei jurnaliste Cristina Țopescu, apel la răbdare și decență: „Dragi colegi de breaslă, vă rog să fiți jurnaliști adevărați, nu hiene”

Mama Cristinei Țopescu a fost prima soție a lui Cristian Țopescu! Rodica trăiește în străinătate

Cristian Țopescu și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când fostul comentator sportiv avea doar 22 de ani, iar mariajul a durat 11 ani.

"Sunt amintiri frumoase, iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii", declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat revistei Tango și în care vorbea despre cele trei căsnicii ale sale.

Cristian Țopescu a fost căsătorit 11 ani cu Rodica, mama Cristinei Țopescu, apoi cu Rose Marie, cu care a avut un băiat. Ultima soție a jurnalistului a fost Christel Ungar, cu care Țopescu a mai avut un fiu, care acum are 21 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate