Mama Geta și-a surprins copiii. Cum a reacționat Culiță Sterp când i-a spus că a câștigat un milion de euro la Loto?: „Am afaceri, combinații...”

Mama Geta este mereu prezentă în vlogurile fiilor ei, Culiță și Iancu Sterp.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Captură YouTube]


In articol:

 

Mama Geta, așa cum a devenit cunoscută în mediul online, este o șoferiță de milioane. Mama fraților Sterp poate conduce orice fel de autoturism: de la bolidul de lux al lui Culiță Sterp până la duba plină cu instrumentele muzicale ale fiului ei, cu care merge la concerte. Trecută prin multe greutăți ale vieții, mama Geta este mereu cu zâmbetul pe buze și adoră să glumească cu cei doi fii ai ei. Femeia știe de glumă și pare că nu se supără pe Iancu sau pe Culiță, atunci când aceștia mai fac câte o glumă nesărată. De curând, Mama Geta a fost prezentă, din nou, într-unul din vlogurile lui Iancu Sterp, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Mama fraților Sterp îi face să creadă pe aceștia că a câștigat la Loto o sumă imensă.

Iancu către Culiță: ”Auzi, că mama a câștigat un milion de euro la Loto”. Mama Geta, râzând, îi spune fiului ei mai mic, că atunci cât a stat el plecat la București, ea a câștigat sume impresionante la Loto și la pariuri sportive.

Iancu îi cere bani mamei lui, iar aceasta îi dă și îi spune, râzând, că nu-i mai vrea înapoi. ”Îți dau și ștampila de la firmă, uite eu am firmă. Sunt șmecheră, sunt bazată. Am multe afaceri, combinații”, a spus Mama Geta.

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, pe șleau despre Mama Geta, fosta ei soacră, și despărțirea de Culiță! ”Eu nu am în suflet..”

Citeste si: Mama lui Culiță Sterp și-a dat cu părerea despre toate divele operate din showbiz-ul românesc: ”Arată ca un clovn”

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama Geta, șoferiță de milioane

Geta, mama fraților Sterp, reușește să dea o tură cu duba lui Culiță, după mai multe insistențe. Iancu și Culiță s-au amuzat teribil pe seama mamei lor, care voia atât de mult să plece de pe loc cu ”scârțâit de roți”.

”Păi tu știi să conduci duba?, îi spune Iancu mamei lui. Aceasta îl îndeamnă: ”Da, hai să vezi”. Pe fundal se aude și Culiță, care spune să lase duba că urmează să plece cu ea. ”Plec și eu cu scârțâit de roți”, spune mama Geta, râzând.

Întrebat de Iancu, care-i cel mai bun șofer din toată familia, Culiță lasă modestia și răspunde clar și răspicat. ”Mama Geta este șoferul numărul doi, după mine. Dar să nu uităm că numărul doi este mai mare decât numărul 1 așa că...”, spune Culiță Sterp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

România a devenit spaima unei mari puteri mondiale: Are acum o cupolă defensivă!

Cea mai bună shaorma din lume se face acasă! Rețeta delicioasă și sănătoasă a celebrului chef Adi Hădean

Ella lansează piesă cu Culiță Sterp!? Ce spune despre colaborarea momentului: "El a fost primul care mi-a propus să facem o piesă"

Aroganța lui Carmen de la Sălciua! ”Cum ce regină sunt? Sunt regina...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies