Mama lui Iancu Sterp intervine în relația războinicului cu Emy Alupei: „Îl place și ca bărbat! Se potrivesc”

WOW

Mama lui Iancu Sterp intervine în relația războinicului cu Emy Alupei: „Îl place și ca bărbat! Se potrivesc”

Emy Alupei a declarat în cadrul emisiunii FanArena că între ea și iancu este doar o relație de prietenie.

Mama lui Iancu Sterp intervine în relația războinicului cu Emy Alupei
Mama lui Iancu Sterp intervine în relația războinicului cu Emy Alupei

Doamnei Geta, mama lui Iancu de la Survivor, îi surâde ideea unei relații între Emy Alupei și fiul ei. În cadrul emisiunii FanArena, mama războinicului a vorbit pentru prima dată cu fosta faimoasă.

Doamna Geta a reacționat imediat după ce a auzit că Emy îl place pe Iancu doar ca prieten, nu ca bărbat: „I-a plăcut și ca bărbat, și ca prieten! Eu nu cred! Sunt frumoși amândoi, se potrivesc. Au aceeași vârstă”.

„O iubesc pe doamna Geta! E genială!”, a fost reacția fostei faimoase.

Citeste si: Un bărbat din Constanța a amenințat că se aruncă în gol, de la etajul 10. Ce-i făcuse soției, cu puțin timp înainte

Citeste si: Horia Brenciu și-a sărbătorit fata cea mare, pe frumoasa Andreea: „Azi e ziua ei și merită toate îmbratișările din lume!” Cum arată tânăra

Citeste si: Scandalul cu Alex Velea îl costă mult pe Abi Talent! Ce umilință cumplită a îndurat puștanul care l-a provocat pe starul pop

„E o fată frumoasă și băiețoasă. Așa eram și eu când eram tânără. Eu băiat trebuia să fiu”, a adăugat mama lui Iancu.

Femeia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Emy. La fel și Culiță Sterp, fratele războinicului, care a intervenit și a felicitat-o pentru parcursul ei în competiție.

„Ca fată, eu am văzut, ai susținut echipa ta la faimoși și ai adus puncte uriașe. N-a adus nicio fată puncte câte aia dus tu”, a declarat doamna Geta.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Care este motivul pentru care Iancu de la Survivor România nu va fi cu Emy! S-a spus ce nu îi place războinicului la fosta faimoasă

Iancu Sterp s-a calificat în finala  Survivor  România, iar sâmbătă, 30 mai, are toate șansele să pună și mâna pe trofeul, dacă publicul va decide că el merită titlul de supraviețuitor, în urma prestației de pe traseele din Republica Dominicană.

Dacă Iancu a ajuns exact acolo unde și-a propus atunci când a intrat în competiție, ei bine, și dincolo de probe, războinicul a punctat în show, la capitolul...sentimente!

Emy Alupei, adversara lui, a fost cea care s-a apropiat puternic de el și, nu de puține ori, s-a vorbit atât în emisiune, cât și acasă, în România, de o poveste mai mult decât de prietenie dintre ei.

Și...totuși, apropiații războinciului nu văd o continuare a acestei relații. Drept dovadă, Simina de la  Puterea dragostei, concurenta care l-a cunoscut foarte bine într-un alt format de la KanalD, de data aceasta amoros, avea să pună punctul pe „i” pe marginea subiectul.

 ” Iancu Sterp? Adevăratul motiv pentru care nu va fi cu Emy Alupei  este următorul! De când îl știu eu pe el, și nu este de ieri de azi, am stat luni întregi în casa Puterea dragostei împreună, nu s-a uitat niciodată la o fată precum Emy! Nu este genul lui! Îi plac fetele finuțe, așa...ca Denisa. Să recunoaștem, s-a înțeles cu Emy în Republica Dominicană, poate pentru că erau și de aceeași vârstă și aveau și multe lucruri în comun, dar ea este mai bărbătoasă.
Este mare diferență de fizic între a și Denisa și sunt convinsă sută la sută că nu va putea să fie cu el niciodată. Păcat, fiindcă este o fată sinceră, inteligentă, neatinsă de nimeni, ceea ce este lucru mare în ziua de azi, și cu potențial muzical. Dar...nu este Iancu pentru ea!”,
 a comentat Simina la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, de la WOWbiz.ro.