Mama Luizei Melencu a mers azi la Cotroceni: ”Ăsta este strigătul meu de disperare”

Mama Luizei Melencu a mers azi la Palatul Cotroceni, pentru a vorbit despre Cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mama Luizei Melencu a mers în cursul acestei zile la Palatul Cotroceni. A fost primită chiar de un consilier prezidențial. Chiar și-așa, mama fetei de 18 ani și-ar fi dorit să discute cu Președintele României Klaus Iohannis ”de la om la om”.

"Ăsta a fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe şi sunt fără răspuns. Ca preşedinte al ţării, cred că domnia sa ar putea să se implice. Eu aş fi vrut personal să vorbesc. Suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Aş fi vrut personal - de la om la om - să vorbim cu dânsul. (...) Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz, ăsta este strigătul meu de disperare", a declarat mama Luizei Melencu la intrarea în Palatul Cotroceni, unde se întâlneşte cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis, scrie hotnews.ro.

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre o cântăreață celebră de la noi și soțul ei: „Eu eram în clasa a noua, iar soțul meu era în clasa a 12-a”

Citeste si: Cutremurul din Albania a ucis o familie! Viitoarea noră a premierului, părinții și fratele ei au pierit sub dărâmături

Citeste si: Daria a plecat să se întâlnească cu Anton, dar a dispărut subit! Halucinant, cum a fost găsită fata de 17 ani a doua zi

Ce a spus despre complicele lui Gheorghe Dincă: "A fost o manipulare, asta e părerea mea. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă, dar ţinând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmaţia că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânşii probabil au găsit complicele nepotrivit".

Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate