Mama Luizei Melencu , în lacrimi! ”Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele dau declarații abia la șase luni de la dispariția ei”

Mama Luizei Melencu a ajuns la capătul puterilor după ce trei colege ale fiicei sale au fost audiate la DIICOT

Autor: Lia Popescu

In articol:

Monica Melencu este cu nervii la pământ în aceste momente. Mama Luizei a ajuns la capătul răbdării și nici nu știe pe cine să mai creadă în cazul dispariției fiicei sale! În ciuda tuturor investigațiilor făcute, inclusiv pe cont propriu, nimic nu este sigur când vine vorba despre adolescenta în

vârstă de 17 ani, care este de negăsit din luna aprilie a acestui an.

Monica Melencu! ” Ce să fac, unde să mă mai duc să o găsesc pe Luiza mea?”

În toată această perioadă, Monica Melencu a trecut prin toate stările posibile, de la durere, furie, deznădejde, până la la amenințări în direct că s-ar arunca în fața mașinii. ”Ce să fac, unde să mă mai duc să o găsesc pe Luiza mea! Eu știu că este în viață, simt lucrul acesta, orice mamă simte. Însă, am senzația că bat numai la uși închise și nimeni nu mă ascultă”, s-a plâns femeia.

Citeste si: Ultimă oră: FBI a analizat rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal! Sunt sau nu ale Luizei Melencu?

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, trecut prin 7 interviuri psihologice. Ce spun agenții FBI

Citeste si: Stenograma la care familia Melencu a luat foc! Dialogul halucinant dintre Gheorghe Dincă și soția lui: „Scoate câinii din curte! Ocupă-te de copii!”

Mama Luizei este distrusă! Ce se întâmplă în aceste momente!”F ata mea este lăsată să sufere undeva

Acum, femeia este și mai disperată, fiindcă, situația în cazurile disparițiilor de la Caracal par a nu avea nicio rezolvare din partea autorităților.

Mama Luizei este distrusă, mai ales de când a aflat că în noile audieri în tenebrosul dosar Caracal, anchetatorii au vrut să afle mai multe despre dispariția Luizei de la trei colege de-ale fetei sale, chemate să dea declarații la sediul Poliției Dolj.

”Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele vorbesc abia la șase luni de la dispariția ei?! Nu ar fi trebuit să fie întrebate ce se întâmplă cu Luiza acând a fost de negăsit, adică în aprilie? Atunci, nimeni nu ne-a băgat în seamă…Am senzația că nimic nu se va rezolva niciodată și fata mea este lăsată să sufere undeva fără a putea fi salvată”, s-ar fi plâns femeia în fața familiei cu care a mers din nou la DIICOT

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

O nouă bombă în cazul Caracal! Luiza se afla în casa lui Gheorghe Dincă atunci când a fost adusă Alexandra!

Feli, mesaj emoționant de ziua fiicei sale: „Astăzi simt ce e lumina sub toate formele ei”

Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Diana Șoșoacă are o sosie! Asemănarea e izbitoare. E ireal! Cine este femeia și ce funcție importantă ocupă

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies