Mamaia – polul consacrat al României cu bani! Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, la Kanal D

Duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” face o incursiune pe litoralul românesc, mai exact în stațiunea Mamaia; vom afla cum se prezintă aceasta în plin sezon estival și în plină pandemie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fără Maldive, fără Bali, fără avioane personale, dar cu dorință de distracție, tinerii milionari ai României au ales să își petreacă vara pe litoralul românesc, în Mamaia, din cauza pandemiei care a cuprins întreaga lume. 

 Așa a ajuns stațiunea de pe litoralul românesc locul care rivalizează oricând cu Riviera franceză sau spaniolă, și în care sumele cheltuite de lumea înstărită, într-un sejur, rivalizeaza cu PIB-ul unei țări africane.

fara descriere

Mulți dintre turiștii români aflați acum pe litoralul românesc ar fi fost, cu siguranță, în alt colț de lume, dar forțați de pandemie s-au văzut nevoiți să vină la Mamaia, stațiunea extremelor, unde au parte de tot răsfățul.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Romania, in pragul unei crize economice?

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Duminica, la „Asta-i Romania!” - Cum arata litoralul romanesc in aceasta vara si cu ce oferte sunt intampinati turistii

Citeste si: Gările litoralului românesc – locuri sinistre pentru turiștii români și străini! Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, la Kanal D

Citeste si: Gările litoralului românesc – locuri sinistre pentru turiștii români și străini! Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, la Kanal D

După modelul petrecerilor din Ibiza, turiștii puși pe distracție aleg partyurile organizate în larg, pe un yaht special închiriat doar pentru ei. Astfel de petreceri nu sunt pentru toată lumea; clienții sunt cu pretenții si bani, iar o astfel de aventură în larg costă în jur de 300 de lei, costuri în care nu este inclusă bautura, iar atmosfera petrecăreților este asigurata de un DJ.

fara descriere

Când distracția e maximă, nimeni nu mai ține cont de bani; în club, doar bacșișul la nota de plată este cât salariul minim pe economie. Tinerii milionari ai României par însă să aibă de unde scoate banii. Consumația minimă în unul dintre cele mai căutate localuri de gen este de 1500 de lei. Unii s-ar speria și la o simplă răsfoire a meniului; cea mai ieftină sticlă de șampanie costă 11.000 de lei, iar cea mai scumpă depașește 120.000 de lei.

fara descriere

Ce spun patronii teraselor, plajelor și cluburilor de la malul Mării Negre, despre cum decurge acest sezon estival, aflați în ediția de duminică, de la ora 14:30, într-o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate