Mara Bănică a leșinat în public, în bancă! ”Cinci zile nu am mâncat nimic”

Mara Bănică a povestit ce i s-a întâmplat într-o zi în timp ce se afla în bancă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mara Bănică, cea mai cunoscută jurnalistă din România, a trecut prin clipe grele. În urmă cu câteva zile, Mara Bănică a leșinat în timp ce se afla în bancă, după ce nu mâncase timp de cinci zile.

Citeste si: Liviu Vârciu, din nou tătic? ”Ne-ar plăcea să fie băiețel”

Citeste si: ”Mămica beton”! Ea e femeia cu cei mai mari sâni din întreaga lume și cu zeci de operații estetice! Ce le-a promis celor 4 copii ai ei întrece orice imaginație

Citeste si: Drama secretă a Ioanei Tufaru! Uite ce problemă gravă de sănătate are iubitul ei! "Urla de durere" EXCLUSIV!

"De la Anul Nou am pus un kilogram în fiecare lună. Am mâncat extraordinar de mult. În timpul dietei nu mi-a fost poftă, după mi-a fost. Eu am renunţat şi la sport şi chiar mă gândeam zic că uite cum am pus şase kilograme, mai ales acum când aveam nevoie la plajă. Am început o săptămână dieta mea, după o săptămână nimic şi apoi am zis că nu mai mănânc nimic. Cinci zile nu am mâncat nimic. Zic nu sunt eu singură, Nicoleta Luciu făcea la fel. Nu mi-a adus nimic folositor. Am intrat în bancă şi când m-a întrebat o doamnă ce fac nu am putut să-i răspund. Am auzit doar că m-a întrebat, vă este rău? Acum am slăbit trei kilograme, mai am trei de slăbit", a povestit ea într-o emisiune de televiziune.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate