Marcel Vela, mesaj de susținere pentru români în noaptea de Înviere: „Lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat”

Marcel Vela spune că ”acest Paşte este diferit” şi că trebuie să rămânem uniţi şi solidari.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Marcel Vela, mesaj de susținere în noaptea de Înviere
Marcel Vela, mesaj de susținere în noaptea de Înviere

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, pe pagina sa de socializare, chiar în seara Învierii, un mesaj în care vorbeşte despre vremurile pe care le trăim şi a mulţumit celor care respectă noile reguli. 

”Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când aşteptam cu toţii venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi. Prima dată am crezut că nu ne poate afecta, dar, apoi, realitatea a fost cu totul alta. Ne-am adaptat neîncetat şi am început să privim mai mult spre valorile cu adevărat importante. Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, reguli care nu sunt uşoare, respectăm viaţa noastră şi pe cea a celor dragi nouă. Pentru acest lucru, vreau să vă mulţumesc. Da, acest Paşte este diferit. Este un altfel de moment care reuşeşte, poate, ceea ce nu au reuşit celelalte. Să realizăm că trebuie să fim uniţi, că trebuie să fim solidari, că trebuie să fim responsabili şi că trebuie să fim patrioţi”, spune Vela, în mesajul său.

Citeste si: Secretarul american de Stat Mike Pompeo, mesaj pentru credincioşii ortodocşi

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Video socant! Polițiștii care verificau declarațiile pe propria răspundere, atacați cu pietre în Hunedoara

Citeste si: Nelu Bălășoiu, în comă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: "Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune"

Ministrul de Interne a mulţumit pentru efortul depus şi spune că nu este uşor, dar ”ucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat”.

”De această dată, ne rugăm pentru acelaşi scop şi ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate şi zilele care ne lipsesc atât de mult. Vă mulţumesc pentru fiecare efort depus. Nu a fost şi nu este uşor, dar lucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat. Vă doresc tuturor un Paşte binecuvântat şi multă - multă sănătate! Hristos a înviat!”, şi-a încheiat mesajul Marcel Vela.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea 

Urmatorul articol
Citește și:

Andrei de la Survivor România a cerut-o de soție pe Karina în Republica Dominicană? Răspunsul tinerei i-a surprins pe toți! ”Vom face o masă mare și vom sărbători”

Emy de la Survivor România, umilită de Carla's Dreams! ”Ridică-te de pe scaunul ăla, nu îl meriți! Ești foarte slabă”

Propunerea șoc făcută de George Burcea în momentul în care s-a certat cu Andreea Bălan! Artista a luat foc! ”Nu i-a venit să creadă așa ceva”

Iancu Sterp i-a făcut o declarație de dragoste lui Emy Alupei, la Survivor România: „Tu meriți ceva mai bun...”

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies