Secretarul american de Stat Mike Pompeo, mesaj pentru credincioşii ortodocşi

Secretarul american de stat Mike Pompeo a transmis un mesaj pentru creștinii-ortodocși cu ocazia Paștelui.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Secretarul american de Stat Mike Pompeo a transmis, sâmbătă, un mesaj către credincioşii ortodocşi, urându-le ”Sărbători Binecuvântate”. ”Chiar dacă bisericile din jurul lumii s-au golit recent, evlavia celor credincioşi umple lumea în fiecare zi. Fie ca evlavia să întărească determinarea voastră în timpul luptei noastre cu pandemia”, a transmis Pompeo.

”Susan şi cu mine vă transmitem salutări de Paşte şi vă dorim Sărbători Binecuvântate. Chiar dacă bisericile din jurul lumii s-au golit recent, evlavia celor credincioşi umple lumea în fiecare zi. Fie ca evlavia să întărească speranţa şi determinarea voastră în timpul luptei noastre cu pandemia COVID-19, care pune la încercare întreaga lume, indiferent de etnie, rasă sau religie”, a transmis, sâmbătă, credincioşilor ortodocşi, secretarul american de Stat.

Citeste si: Imagini emoționante într-un supermarket. Clienții aflați la coadă au început să cânte "Hristos a Înviat"

 

Pompeo a reafirmat sprjinul SUA în lipta împotriva pandemiei.

”Statele Unite stau alături de voi în această suferinţă şi vom lucra neobosit împreună cu comunitatea din întreaga lume pentru a scăpa de aceasta epidemie”, a mai transmis Pompeo.

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns în România! Ce măsuri de protecție au fost luate

Lumina Sfântă a ajuns, sâmbătă seară, în România, cu o aeronavă care a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Delegaţia condusă de PS Timotei Prahoveanul a rămas pentru câteva minute pe aeroport pentru a distribui Lumina reprezentanţilor eparhiilor din ţară.

Citeste si: Obiceiuri in prima zi de Paste: Nu e bine sa dormi si nici sa mananci oua rosii cu sare

 

Potrivit Basilica.ro, aeronava care a adus Lumina Sfântă în România a aterizat pe Aeroportul Otopeni.

Delegaţia condusă de PS Timotei Prahoveanul a rămas pentru câteva minute pe Aeroportul Otopeni pentru a distribui Lumina reprezentanţilor eparhiilor din ţară. Aceştia au purtat mască şi mănuşi de protecţie şi au respectat distanţa socială de 2 metri. 

Citeste si: Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020: Paște fericit!

 

Un avion a plecat la Sibiu, iar de acolo la Cluj, Timişoara şi la Baia Mare. Aeronava care a sosit din Ierusalim a dus Lumina în Iaşi. Reprezentanţii eparhiilor din zonele mai apropiate de Capitală au venit pe aeroport cu autoturismele pentru a lua Sfânta Lumină.

Delegaţia a plecat spre Catedrala Patriarhală unde a fost întâmpinată de Patriarhul Daniel, cel care a înfiinţat în 2009 această tradiţie a aducerii şi împărţirii Luminii Sfinte de la Ierusalim în toate parohiile din ţară.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate